TV-sztárok

Életveszélyesen megfenyegették VV Esztert

Nincs könnyű helyzetben a Való Világ ügyvédnője, Eszter. Igaz, csak magának köszönheti azt, hogy kivívta a lakótársai és a nézők haragját is.

Életveszélyesen megfenyegették VV EsztertMajdnem megtépte VV Veronika Esztert vasárnap este, amikor a kiesett Cristofel leveléből kiderült, hogy egyszer felajánlotta Eszternek: szívesen kényeztetné az ágyban. Veronika erre őrült sikoltozásba és hisztibe kezdett, majd nekifutásból megpróbálta megtépni az ügyvédnőt. Szerencsére azonban a többi villalakónak sikerült megakadályoznia, hogy tettlegességig fajuljon a helyzet. Ennek ellenére az ügyvédnő nem lélegezhet fel. Néhány VV-rajongó ugyanis szerveződni kezdett az egyik közösségi portálon, és megfenyegették Esztert. „Úristen! De undorító ez az Eszter, nagy ügyvédnő és egy 18 éves »gyerekkel« akart kikezdeni?” – olvasható az egyik hozzászólásban, majd egy másik tévénéző ennél is messzebbre ment. „Meghalsz, Eszter! Veronika kinyír!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top