TV-sztárok

VV: Csaba büntetést kap, Veronikát kizárhatják

A párbajgyőztes Csaba és a párbajvesztes csaja, Veronika is szabályt szegett. Egyiküket akár ki is zárhatják a játékból.

VV: Csaba büntetést kap, Veronikát kizárhatjákCsaba azért számíthat büntetésre, mert a párbaj végén odaszaladt a barátaihoz ölelkezni, ezt viszont a játék szabályzata tiltja! Hasonló vétség történt a Való Világ 4-ben is, ezért kizárás nem járt, de súlyos büntetést eddig mindig adtak érte a készítők.
Egy sokkal súlyosabb vétség is történt vasárnap éjjel. Cristofel egy levelet hagyott hátra, melyből a még bent lévő játékosok megtudták, hogy a kubai egyszer felajánlotta Eszternek: szívesen kényeztetné az ágyban. Veronika erre őrült sikoltozásba és hisztibe kezdett, majd nekifutásból megpróbálta megtépni az ügyvédnőt. Csak Fecónak és Annamarinak köszönhető, hogy Veronikát sikerült lefogni. De hogy ennek milyen következménye lesz, azt egyelőre nem tudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top