TV-sztárok

Damu apja visszavág

Damu Rudolf szerint a bírónő igencsak elfogult volt, amikor 6 évet rótt ki a fiára, ráadásul szolgálati titkot is sértett – írja a Blikk.

Damu apja visszavág Damu Roland apja a Központi Nyomozó Ügyészségen vizsgálatot kért fia bírája, Szabó Noémi ellen. Damu Rudolf elfogultsággal vádolja a bírót. A nő ugyanis a TV2 Frizbijében beszélt a színész nőveréseiről és vádbeli nemi erőszakáról. „Roland nem engedélyezte bírájának, hogy életét, pályáját, megítélését súlyosan befolyásoló eseményekről nyilvánosan beszéljen, ezért elfogulatlan pártatlansága számomra megkérdőjelezhetővé vált, ahogy ezek után az ítélete is” – indokolta döntését az idősebb Damu. Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács volt elnöke szerint is etikátlan volt a bíró, hiszen szolgálati titoknak minősül a működés során szerzett információ még a bírói viszony megszűnése után is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top