TV-sztárok

Megtalálták Claudia támadóját

Megtalálták és kihallgatták Liptai Claudiáék támadóját, értesült a Bors.

Megtaláták Claudia támadójátA szerelmespárra egy hónappal ezelőtt támadtak rá egy budai szórakozóhely előtt, ahol a taxijukat várták. A társaság sértegette Liptait, az őket számon kérő Péter pedig beleszaladt egy ütésbe. A Bors információi szerint a csapat egyik tagjának járt el a keze, de mire a rendőrök a helyszínre értek, a férfi már eltűnt. Péternek elrepedt az orra, eltört az arccsontja, és több foga meglazult. A bevásárlóközpont kamerái viszont rögzítették az esetet, és a tanúkihallgatások mellett a felvételek is segítették a nyomozást. A Bors megbízható rendőrségi forrásra hivatkozva közölte: beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit tanúként már ki is hallgattak az ügyben. A rendőrségen bevált fogás, hogy a későbbi gyanúsítottat először tanúként hallgatják ki, hiszen így őt még igazmondási kötelezettség terheli. A rendőrség nem cáfolta, hogy meglenne az elkövető, de türelmet kértek a sajtótól.

Dr. Beleznay Zsolt, Claudiáék ügyvédje azt mondja: őket nem értesítették a fejleményekről. Igaz, a rendőrségnek nem is kötelessége ez.

Claudiáék támadója akár három év letöltendőt is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top