TV-sztárok

Liptai gázsija csökkent, és nem mehet a konkurenciához

Sokáig Liptai Claudia volt a TV2 legértékesebb embere. Szinte minden szuperprodukciót ő vezetett – nem kis sikerrel –, és ezért cserébe igen szépen keresett. Azonban úgy tűnik, Liptai nem készül visszatérni, és a TV2 sem finanszírozza tovább a csúcsgázsiját...

Liptai gázsija csökkent de nem mehet a konkurenciáhozA Bors szerint ha korábban rövidebb időre ugyan, de Liptai hiányzott is a képernyőről – mondjuk a Mokkából –, akkor is megkapta a teljes fizetését. „Ám most a TV2-nél valamiért már nem olyan belátóak, mint korábban. Némileg módosították Claudia szerződését, és megkurtították a fizetését” – olvasható a Borsban. Az informátor szerint korábban Claudiának milliós nagyságrendű fizetése volt, aminek most már csak a töredékét kapja – ami lássuk be, érthető, hiszen nincs is képernyőn… –, ugyanakkor viszont nem szerződhet le más csatornához, éppen az élő szerződése miatt.
Véleményünk szerint ez a megállapodás mindössze tavaszig tarthat, amikor Claudia visszatér a Megasztárral, bár sokak szerint Liptai még jó ideig nem tér vissza, mert szeretne másodszor is anya lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top