TV-sztárok

Exkluzív Angelina Jolie: “A gyerekeim már most bátrabbak, mint én”

Sokan távolságtartónak, ridegnek gondolnák, holott Angelina Jolie hihetetlenül barátságos ember. A színésznő és párja, Brad Pitt tavaly hazánkban is járt, és olyannyira megszerették az országot, hogy Brad Pitt itt forgatja következő filmjét. Angelina Jolie többek között arról mesélt, hogy mit tanult a gyermekeitől, és hogy Brad nélkül nem élhetne olyan életet, amit szeret.

Exkluzív Angelina Jolie: „A gyerekeim már most bátrabbak, mint én”Nyilvánvalóan erős nő vagy. Kik voltak még hasonlóan erős nők az életedben?
Például az édesanyám. Ő a természetéből adódóan érzelmileg is erős asszony, aki nagyon tud szeretni. Mindig felnéztem Jane Goodallra is, aki már barátommá vált. Mostanában viszont azt gondolom, hogy a lányaim a legerősebb, legérdekesebb nők, akiket ismerek. (Nevet.)

Mit tanulsz tőlük?
Mint minden anya, legelőször is türelmet. De emellett számos más dolgot is. Mindegyikük különböző személyiség, az egyikük született vezető, megvan benne minden erő és tehetség, amire egy vezetőnek szüksége van. A másikban olyan született nőiesség és elegancia van, amiről soha nem gondoltam volna, hogy létezik. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőlük, amikor felnőnek.
 
Tisztában vannak már azzal, hogy milyen híres a mamájuk?
A paparazzik miatt tudják, hogy az anyukájuk ismert személy. De ezt igyekszünk egyszerűen kezelni. Általában azt szoktuk mondani, hogy „mivel anyu és apu filmeket csinál, ezért néha fényképeket készítenek róluk az emberek”. De ennyi, nem bonyolítjuk túl. A lesifotósok néha zavarják, néha megijesztik őket, éppen ezért amennyire lehet, megpróbáljuk távol tartani őket a gyerekektől.
 
Exkluzív Angelina Jolie: „A gyerekeim már most bátrabbak, mint én”Sokszor úgy tűnik, hogy mindenki akar tőled valamit. Nehéz megkülönböztetned a hamis embereket az igazaktól?
Nem járok sokat új társaságba. Leginkább a családommal tartom a kapcsolatot, mellettük ott vannak azok az emberek, akikkel a filmeken dolgozom, őket már régóta ismerem. A jószolgálati munkatársaim pedig mind olyanok, akik nem azzal törődnek, hogy ismert színésznő vagyok.

Ha a gyermekeid ugyanolyanok lesznek, mint te, hogy nincs igazán félelemérzetük, az megijeszt?
Némelyikük már most sokkal rosszabb, mint én (nevet). Bátrabbak, éppen ezért állandóan idegeskedem miattuk. Sebtapasz mindig van nálunk, mert imádnak különböző dolgokat kipróbálni, amiből azért származnak kisebb balesetek.
 
Gyerekkorodban ki volt a te hősöd?
Nem tudom, nem sok mindent néztem meg. De Al Pacino filmjeit nagyon szerettem, meg azokat az alkotásokat, amelyben Marlon Brando vagy Robert De Niro szerepelt. Ennek ellenére hősnek egyiküket sem mondanám, csak szívesen néztem a filmjeiket.

Pároddal, Brad Pitt-tel egy filmforgatáson ismerkedtél meg. Nem volt nehéz munka közben elkezdeni és fenntartani egy kapcsolatot?
Nem a forgatáson kezdődött. Akkor csak megismerkedtünk és barátok lettünk. Kapcsolat kettőnk közt már csak a film után lett. Abban az időszakban pedig nem volt nehéz, ráadásul addigra én is változtam. Az ember életében eljön az a pont, az a kor, amikor már sok mindenen túl van, amikor már nem vágyik a csapongásra… Szerintem tudod, miről beszélek.

Exkluzív Angelina Jolie: „A gyerekeim már most bátrabbak, mint én”A sajtó állandóan kritizál azért, mert úgy öltözteted fel a lányodat, mint egy fiút…
(Nevet.) Az nem az én döntésem. Van egy nagyon erős akaratú, ötéves lányom, aki megmondja, mit akar felvenni, én pedig hagyom, hogy az legyen, aki lenni szeretne. A kicsiknek szerintem azt kell hordaniuk, amit ők szeretnének, meg kell nekik adnunk a választás lehetőségét. A másik lányom, Zahara viszont igazán nőcis, imádja a különböző ruhákat, szoknyákat, a rózsaszínt és a virágokat. De Shiloh más. Ő például egyik este azért sírt, hogy vágjuk rövidre a haját, mert nem akar hosszút. Ha a lányom ezt szeretné, nem fogom rákényszeríteni, hogy hosszú legyen a haja, mert mások azt látják jónak.

A napjaid igencsak zsúfoltak. Hogyan tudsz egyensúlyt teremteni a magánéleted, a munka és a jótékonyság között?
Pont az jelenti az egyensúlyt, hogy ennyi mindent csinálok. Ha csak egyvalamivel foglalkoznék, egyáltalán nem tudnék rendszerezett lenni. Szerencsés vagyok, mert egy nagyszerű férfi a partnerem, a gyerekeimnek csodálatos apukája van, és ez lehetővé teszi, hogy dolgozzak, jótékonykodjak és családanya is legyek. Amikor én dolgozom, Brad van a gyerekekkel, amikor neki van dolga, akkor én veszem át a helyét. Ha el kell néhány napra utaznom, ő lemondja a programját, hogy otthon tudjon lenni a gyerekekkel. Az életemben lévő egyensúlyt a kapcsolatunk teszi lehetővé.
 
Jut a gyerekek mellett időtök egymásra?
Meg kell szerveznünk, be kell osztanunk az időnket. Egy-egy estét rendszeresen igyekszünk úgy beiktatni, hogy kettesben tölthessünk. Ez általában hetente-kéthetente fordul elő, attól függően, hogyan dolgozunk. Szóval vannak randizós estéink is azért.

Angelina Jolie-t legközelebb a Salt ügynök filmben láthatjátok az HBO-n, szeptember 18-án, este nyolc órától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top