TV-sztárok

A magyar celeb “beszólt”: Dolgozzanak a szegények!

Ahogy az Éden hotelben, úgy az Aranypart című műsorban sem tolongnak az atomfizikusok és az agysebészek. Összeszedtük az Aranypart szereplőinek kommunikációs brillírozásait.
Szandra
Szandra
Fotó: viasat3.hu

“Kerestem az igazit, de nem találtam meg, pedig mindenkit megb***tam” – Ádám az igaz szerelem kereséséről.

„Dolgozzanak a szegények!” – Szandra a munkáról.

„Úgy hiányzott ez nekem, mint lufi árusnak a nyílzápor!” – István bölcsessége.

„Általában az a lakhelyem, ahol éppen vagyok, de lehet, hogy most szerelmes vagyok!” – Levi a bemutatkozó kisfilmjében.

„Lehet, hogy valakinek büdös a munka, de én voltam már villanyszerelő, autószerelő, asszonyszerelő, minden, ami kell!” – István a munkáról.

„Ha dolgozni akarok, akkor elmegyek ***pni!” – Szandra.

„Tudnék én bánni a pénzzel, ha akarnék, csak nem nagyon akarok!” – Niki a fizetésük beosztásáról.

„Kikerekedett a szemem, néztem, mint hal a szatyorban, azt sem tudtam, milyen rendezvényen vagyok hirtelen!” – István a csajok pletykálkodásáról.

„Hát így, hogy megtudtam, hogy miket csináltam…hát máskor megpróbálom elengedni magam, nem fogom vissza ennyire. Tele vagyok gátlásokkal néha, úgy érzem. Nem tudom kiereszteni a gőzt, de majd próbálok lazítani az elkövetkezendő napokban” – Levi monológja, miután belerókázott a saját bőröndjébe.

Levi és Beki
Levi és Beki
Fotó: viasat3.hu

„A csajoknak nagyon egyszerű dolga van, táncolnak egy kicsit a rúdon vagy mutogatják magukat. Ez minden férfinak bejön, fogják dobálni a lóvét, ők meg tele lesznek, mint a 7-es busz!” – István a csajok extra pénzkereseti lehetőségeiről.

„Nagyon szeretek pasizni, imádok kacérkodni és flörtölni és azt gondolom, hogy az összképemmel mindig célba tudok érni” – Ada a külsejéről.

„Azt gondolom, hogy egy igazi nő, akármennyit is iszik, akármennyire is csapatja meg bulizik, mindig tudja, hogy hol van az a határ, amikor azt mondja, hogy most van az, hogy állj!” – Beki a visszafogott bulizásról.

„A takaró az egy nagyon hasznos személyiség ilyenkor, mert nincs az a kamera, ami átlát rajta” – Gábor a takaró szerepéről szex közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top