TV-sztárok

Megváltozik a Megasztár

Ma még bárki jelentkezhet a Megasztár című énekeskereső műsorba: az elődöntők még nyáron elkezdődnek, a tévénézők pedig ősztől drukkolhatnak. Fiatalosabb, lendületesebb, teljesen megújult show-t ígérnek a készítők – ezért cserélik a zsűrit is.

Így változik meg a MegasztárOrosz Barbara lehet a befutó
Till Attila eddig az összes Megasztárban dolgozott műsorvezetőként Görög Zita, Szekeres Nóra és Liptai Claudia oldalán. Tillára most is számít a TV2, de egyelőre nem tudni, ki lesz a társa. Claudia nemrég felállt a Mokka műsorvezetői székéből, és állítólag a Jóban Rosszbant is abbahagyja. Ha igaz a hír, akkor lesz energiája a Megasztárra. De úgy hírlik, Claudia inkább pihenni akar, mint egy új, látványos produkcióban dolgozni, annak ellenére, hogy különböző internetes fórumokon a Megasztár rajongói őt követelik. Mégis az a valószínűbb, hogy Tillának új műsorvezető társa lesz. Hogy ki? Kiszivárgott hírek szerint Orosz Barbara a nagy esélyes, ezt erősíti az is, hogy minden héten szerepel a Mokkában, Aktívban és rendszeresen információkat csöpögtetnek a magánéletéről a sajtónak.

Kisebb stúdióba költöznek
Mivel a Megasztár egy saját készítésű tehetségkutató, így ellentétben a licencként vásárolt műsorokkal, nem kell állandóan ugyanabban a díszletben forgatni. Eddig mindegyik Megasztár-show kapott új külsőt, és most a hatodik szériára is látványos díszlettel készülnek a technikusok. Most is lesz pihenőszoba, ahová benézhetünk, a zsűri pedig a nézők és színpad között foglal helyet.
Ezenkívül megváltozik a műsor szerkezete is, lendületesebb, fiatalosabb lesz, új elemekkel. A néző végigkísérheti a felkészülést a TV2 magazinműsoraiban, a Mokkában és az Aktívban. A megváltozott műsor első jeleként az eddig használt Megasztár-logót már le is cserélték.

Fiatalosabb zsűri

Falusi Mariann és Bereczki Zoltán biztosan a zsűri tagjai
Falusi Mariann és Bereczki Zoltán biztosan
a zsűri tagjai
Fotó: press.tv2.hu

Már biztos, hogy a csatorna lecseréli a Megasztár zsűrijét. A tévé döntött úgy, hogy új arcokkal erősíti a műsort, pedig Friderikusz és Mester Tamás szívesen dolgozott volna az új szériában.
Az már napvilágot látott, hogy Bereczki Zoltán és Falusi Mariann véleményezik majd a produkciókat. Mellettük szóba került Korda György neve, akinek Klárikája nemrégiben A Nagy Duettben zsűrizett. De tervben van, hogy éppen A Nagy Duettben már tapasztalatokat szerzett Kasza Tibor és Dobrády Ákos lesznek Bereczkiék társai. A műsor készítői egyelőre csak puhatolóznak a sztároknál, hogy elvállalnák-e a több hónapig tartó feladatot. Úgy tudjuk, eddig csak Bereczkivel és Falusi Mariannal kötöttek szerződést.

Felkészítő tábort szerveznek
Megasztár-jelöltekből idén sincsen hiány, jelentkezett már a műsorba tíz- és hatvanéves énekes is, de a válogató még nem zárult le. A legjobbakat néhány napra táborozni viszi a csatorna. Velük tartanak majd egy énektanár, tánctanár, zenészek, stylistok is, hogy felkészítsék őket a show-ra. Na meg egy kommunikációs szakember is, hogy kellő információt szerezzen az énekesekről, amiket majd a megfelelő időben adagolhatnak a sajtónak. A táborban párokba sorolva készülnek majd a nagy összecsapásra, amikor eldől, hogy a párosokból ki jut tovább, hogy megküzdjön a Magyarország legjobb hangja címért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top