TV-sztárok

Harc a TV2 műsorvezetői posztjáért

Erdélyi Mónika lehet az egyik műsorvezetője a TV2 ősszel induló egyik szuperprodukciójának, ám a hírek szerint a fiatal Iszak Eszti lehet az ellenfele – írta meg a Bors.
 Még több sztárhír, itt!

Harc a TV2 műsorvezetői posztjáértA napilap szerint az RTL egykori műsorvezetőjét többször látták megfordulni a TV2 székházában, és nagy esély van rá, hogy az ősszel induló Megasztár, vagy ami még valószínűbb, az ÖsszeEsküvők női házigazdája lesz. Mónika kilenc év után tavaly hagyta el az RTL Klubot, azóta szépségszalont nyitott és esküvőiruha-kölcsönzője van. Azonban a hírek szerint Mónika „útjában áll” Iszak Eszter, a VIVA TV műsorvezetője, aki szintén járt a műsorvezető-válogatáson. Mónika nem reagált a pletykákra, Eszter azonban elmondta: gyakran megfordul a TV2 székházában, szóba kerültek már közös tervek a jövőre nézve, de ezekről nem akar még beszélni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy Eszti otthagyná a VIVA TV-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top