TV-sztárok

Oláh Ibolya keményen beszólt Vastag Csabának

Azt hittük, Oláh Ibolya neve már homályba vész, de most úgy tűnik, felébredt. És rögtön véleményt is mondott: kétségbe vonta az X-Faktor győztesének, Vastag Csabának a tehetségét.

 Meg akarták erőszakolni Oláh Ibolyát

Az exmegasztáros énekesnőről mindenki tudja, hogy ami a szívén, az a száján. Ezúttal sem hazudtolta meg magát: „Kicsit sok, hogy ennyi hasonló műsort indítanak. Pici ez az ország, kicsi a piac, nem bírunk el ennyi tehetséget, másrészt nincs is ennyi” – nyilatkozta a Borsnak a konkurens kereskedelmi tévé műsoráról Oláh Ibolya.

Oláh Ibolya keményen beszólt Vastag CsabánakIbolya pár személyt még név szerint is kiemelt, akiket állítása szerint szakmai szemmel vizslatott a műsorok alatt. Néhányukról pozitívan vélekedett, de az X-Faktor győztesét keményen bírálta. „Vastag Csaba nem olyan tehetséges, nem tud énekelni. A fiatal lányokat biztos megfogta, hogy ő egy szépfiú, de ez engem nem tudott elvarázsolni” – kritizált csípősen a rocker lány. A lap megkérdezte Csabát, mit szól mindehhez, de ő nem kívánt reagálni rá.

Lehet, Ibolyának azért savanyú a szőlő, mert most nem ő van középpontban, bár ő állítja, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top