nlc.hu
TV-sztárok
Oláh Ibolya keményen beszólt Vastag Csabának

Oláh Ibolya keményen beszólt Vastag Csabának

Azt hittük, Oláh Ibolya neve már homályba vész, de most úgy tűnik, felébredt. És rögtön véleményt is mondott: kétségbe vonta az X-Faktor győztesének, Vastag Csabának a tehetségét.

 Meg akarták erőszakolni Oláh Ibolyát

Az exmegasztáros énekesnőről mindenki tudja, hogy ami a szívén, az a száján. Ezúttal sem hazudtolta meg magát: „Kicsit sok, hogy ennyi hasonló műsort indítanak. Pici ez az ország, kicsi a piac, nem bírunk el ennyi tehetséget, másrészt nincs is ennyi” – nyilatkozta a Borsnak a konkurens kereskedelmi tévé műsoráról Oláh Ibolya.

Oláh Ibolya keményen beszólt Vastag CsabánakIbolya pár személyt még név szerint is kiemelt, akiket állítása szerint szakmai szemmel vizslatott a műsorok alatt. Néhányukról pozitívan vélekedett, de az X-Faktor győztesét keményen bírálta. „Vastag Csaba nem olyan tehetséges, nem tud énekelni. A fiatal lányokat biztos megfogta, hogy ő egy szépfiú, de ez engem nem tudott elvarázsolni” – kritizált csípősen a rocker lány. A lap megkérdezte Csabát, mit szól mindehhez, de ő nem kívánt reagálni rá.

Lehet, Ibolyának azért savanyú a szőlő, mert most nem ő van középpontban, bár ő állítja, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top