TV-sztárok

Alekosz csalódott: nem kell a nőknek

Noha ő saját magát egy hamisítatlan amorózónak nevezte, és még saját műsorában is lehetőséget adtak neki a csajozásra, a valóságban Alekosz nem is ért a nőkhöz. A dumagép nem is tud megfűzni egyetlen hölgyet sem...
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

Mi kell a nőknek? A kérdés, amit még Mel Gibson is feszegetett egy hollywoodi sikerfilmben, és amelyre Alekosz biztosan nem tudja a választ. Ugyanis – hírnév ide vagy oda – az érdi biztonsági őr képtelen az ágyába csábítani a nőket. 

Bár sokan azt gondolják, hogy Alekosz életében tolonganak a nők, amióta megnyerte a Való Világ negyedik szériáját, de a látszat csal. Valójában Alekosz nem kell senkinek sem. Még úgy sem, hogy ismert lett. 

– A nők csak egy adott szintig kíváncsiak rám. Ugyanazokat a kérdéseket teszi fel mindegyik. Arról érdeklődnek, milyen volt a villában, milyen a viszonyom most a többiekkel, mi a helyzet Veronikával. Erre kíváncsiak, de nem ugranak be az ágyamba és az sem megoldás, ha lerohanom őket – mesélte Alekosz a Borsnak.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top