TV-sztárok

Nyílt háború VV Olivér és Alekosz között

Nem véletlenül kérdeztük meg tőletek néhány hónapja, hogy meddig fog tartani Olivér és Alekosz barátsága. Már akkor sokan sejtették: ezek ketten a pénz miatt egyszer még összevesznek. Így is lett. Áll a bál a két VV-hős között.

Összebalhézott Olivér és Alekosz

 Még több sztárhír, itt!

Egyre hosszabb azon emberek sora, akik valamilyen okból megharagudtak a VV-győztes Alekoszra. Egykori legjobb barátnője, Éva szerint teljesen elszállt a görög hős, Veronika azért neheztel exvőlegényére, mert az felé sem néz, és mint kiderült, VV Olivér sem igen áll szóba a pálinkák koronázatlan királyával.

Alekosz a napokban tartotta lakásavató buliját, ahonnan egy ember igencsak hiányzott, méghozzá „a testvére” Olivér – írta meg a Blikk. Sokan már korábban támadták a vagány tetkós férfit, hogy érdekből barátkozik Alekosszal, mások azonban Olivér mellett álltak ki, mondván: ha ő nincs, és nem kampányol cimborája mellett, az nem nyerte volna meg a VV-t. Nos, úgy látszik azoknak lett igazuk, akik azt mondták: ezek ketten még egyszer alaposan összevesznek. Amikor a Blikk arról kérdezte Olivért, hogy miért nem ment el Alekosz bulijára, a férfi csak annyit mondott: „Maradjunk annyiban, hogy nem érek rá!”
A napilap úgy tudja, a két férfi kapcsolata a pénz miatt romlott meg. Ők ketten korábban eltervezték, hogy együtt járnak majd haknizni, csakhogy együtt ők a legdrágább „hakni-celebek” jelenleg, és félmilliót kettőjükért senki nem akar fizetni. A vita állítólag ebből robbant ki.
A bulin egyébként Olivér mellett nem vett részt sem Szandika, sem Éva. „Nekem Éva és Olivér is azt mondta, hogy fogorvoshoz ment. Nem esik rosszul, hogy nem jöttek el, megértem, hogy a lidokain »lezsibbasztotta« az agyukat!” – reagált barátai távolmaradására Alekosz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top