TV-sztárok

Magyarországra jön az X-Faktor atyaúristene?

Óriási titkolózás övezi a világ eddigi legnagyobb jótékonysági partiját. 80 országban, 24 óra leforgása alatt egyetlen globális esemény keretében, a The Global Partyn bulizhatnak és adakozhatnak majd a kiváltságosok, akik számára elitklubok, sztárséfek és elismert művészek biztosítanak tökéletes kikapcsolódást.

Luxus rongyrázás - Magyarországra jön az X-Faktor atyaúristene?

 Még több sztárhír, itt!

Uma Thurman, a brit X-Faktor atyaúristene, Simon Cowel és Liz Hurley biztosan ott lesznek a Global Partyn. És még az is lehet, hogy a világsztárok éppen Budapestet választják a bulizás helyszínéül. Magyarországon a Symbol Budapest ad otthont az eseménynek.

A világ egyik legjelentősebb jótékonysági eseményéhez olyan világvárosok csatlakoztak, mint New York, London vagy Mexikóváros. Magyarországon korábban nem volt példa hasonló kezdeményezésre, mely felhívta volna a figyelmet az adományozás és a társadalmi szerepvállalás fontosságára, s az összegyűjtendő pénz meghaladja a 3,5 milliárd forintot.

A partira külföldön és Budapesten is csak a meghívottak juthatnak be, vagyis azok, akik meghívóként egy korlátozott mennyiségben készített, exkluzív kivitelű ezüst kulcstartót kapnak (Global Party’ Key2 Luxury). Világviszonylatban összesen 5000 pár belépő lesz megvásárolható cégek és magánszemélyek számára, melyeknek értéke hozzávetőlegesen 12 millió font (3,6 milliárd forint), és ami közvetlen adományként fog eljutni 12 kiemelt jótékonysági szervezethez. A kulcstartók tulajdonosai szabadon választhatnak az impozáns helyszínek között. Így egy éjszaka folyamán akár több helyszínt is meglátogathatnak.

A szeptember 15-ei rendezvény részleteit és a meghívottak körét a szervezők igyekeznek homályban tartani, de annyi biztos, hogy a magyarországi helyszín a Symbol Budapest lesz, ami az óriási nemzetközi elvárásoknak eleget téve Frederick Oh sztárséfet, a kanadai szakácsválogatott trénerét hozza el azoknak, akik eljöhetnek a partira. A fellépők névsora azonban egyelőre nem nyilvános.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top