TV-sztárok

Rák miatt távozik a magyar sorozatsztár

Vajon kiírják a Jóban Rosszban sorozatból Dózsa Zoltánt? A szezonzáró epizódban ugyanis kiderül, hogy tüdőrákkal küszködik. A színészt nagyon megviselte, hogy egy halálos beteg karaktert kell eljátszania.

Rák miatt távozik a magyar sorozatsztárA Jóban Rosszban című sorozat készítői sosem bántak kesztyűs kézzel a karakterekkel, náluk mindig történik valami. Rengeteg főszereplő távozott már tragikus hirtelenséggel a szériából, többen nemes egyszerűséggel kihaltak a Csillagvirág Klinikáról. Idén egyelőre három ember távozott: Vágvölgyi Lili és Damu Roland helyét más színészek vették át, míg Gerő Annát karakterével együtt kiírták a TV2 produkciójából.

Könnyen erre a sorsra juthat Dózsa Zoltán is. Az általa játszott Halász István, a Kékmacsek tulajdonosa ugyanis hosszú ideje köhögőrohamokkal küzd, ma este, a szezonzáró epizódban pedig kiderül, hogy tüdőrák okozza a folyamatos krákogást – írta meg a Bors.

Dózsát megviselte, hogy egy tüdőrákkal viaskodó karaktert kell megformálnia.
– Lelkileg megterhelő egy halálos betegséggel küzdő férfit eljátszani. Főleg hogy a rák korunk pestise, olyan betegség, amellyel már mindenki találkozott valamilyen formában, így aztán nem könnyű a feladat. Szerencsére nekem csak a tágabb családi körömben fordult elő ez a kór – mondta a TV2 sztárja. 

 

Rák miatt távozik a magyar sorozatsztár

Titkok Erős Antónia kapcsolatáról Szellővel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top