TV-sztárok

Újra lebukott Szabó Zsófi és a milliomos

Már nem tagadhatja tovább Szabó Zsófi és Mártha Imre, hogy egy párt alkotnak. A Blikk egyik olvasója most Balatonfüreden fotózta le a csókolózó szerelmespárt.

Újra lebukott Szabó Zsófi és a milliomosElőször a Liszt Ferenc téren látták őket meghitten beszélgetni és ebédelni. Akkor még tagadták, hogy bármi lenne köztük, azt mondták: csak barátok. Pár nappal később, pont a Nők Lapja Cafe munkatársa vette észre, ahogy a VIVA Comet gálán egyre közelebb került egymáshoz a Jóban Rosszban 22 éves színésznője és az EL-MIB energetikai csoport vezérigazgatója, a 36 éves Mártha Imre. Nyolc nappal ezelőtt egy vitorlás hajón látták őket összeölelkezni, most pedig itt az újabb lebukás: Balatonfüreden csókolóztak. „A hűvös idő ellenére a Balatonon töltötték a vasárnap délelőttöt… korábban azt nyilatkozták, hogy csak barátok, de a csók elárulta őket!” – olvasható a Blikkben. Mártha Imre csak annyit nyilatkozott a lapnak, hogy nem szeretné kommentálni a képeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top