TV-sztárok

Új szereplő a sorozatban

Peller Anna együtt forgat a Barátok közt csapatával. A Budapesti Operettszínház színésznője Juhász Gabi tizenegy éve nem látott karakterét alakítja.

Új szereplő Barátok köztbenHamarosan egy régi ismerős jelenik meg újra a Mátyás király téren, mégpedig a több mint tizenegy évvel ezelőtt meglehetősen puskaporos légkörben távozó Juhász Gabi karaktere tér vissza, akit Peller Anna, az Operettszínház művésznője alakít.  A történet szerint Gabi feje fölött összecsaptak a hullámok, így maga mögött hagyta addigi életét: ő volt az akkori Rózsa presszó vezetője, de Miklós elbocsátotta, ezzel egy időben a számára érzelmileg fontos Laci összegabalyodott volt feleségével, Évával. De amitől végleg összeomlott és már nem volt ura cselekedeteinek, az az a diagnózis volt, miszerint soha nem lehet gyermeke. Gabi idegei ettől a hírtől felmondták a szolgálatot, és nem törődvén a következményekkel, magával vitte az akkor még kisbaba Bandikát a balatoni nyaralóba, mondván, hogy sokkal jobb anyja lesz majd a gyermeknek, mint a csalárd Zsuzsa. Bár az események szerencsés véget értek, de amikor Gabi felfogta, hogy mit tett, úgy döntött, hogy nincs maradása a Mátyás király téren, és szégyenében elköltözött.

Az elmúlt években Gabi sok mindenen ment keresztül, ami hatással volt rá, így a készítők ezt a változást a karakter külső és belső tulajdonságainak teljes megváltoztatásával, „új bőrbe” bújtatásával kívánják érzékeltetni. Így esett a választás Peller Anna színésznőre, aki két hónapja forgat a Barátok közt stábjával, és nagyon jól érzi magát a csapatban. Hatalmas kihívásnak tartja Gabi, a zűrös múlttal rendelkező nő szerepét, akinek kalandjait hosszú hónapokon át láthatják majd a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top