TV-sztárok

Keleti Györgyi zuhanyzós fotója a Facebookon

Keleti Györgyi kihívó fotókat töltöget fel a legnagyobb közösségi portálra. Nem csoda, hogy újra ajánlatokkal bombázzák.

Keleti Györgyi a zuhany alatt-fotó

 Még több sztárhír, itt!

Keleti Györgyi több ízben is elmondta, hogy nem érti, hogy miért is írogatnak neki idegen férfiak, és miért kap annyi ajánlatot.

„Alig járok társaságba, ismerkedni pedig lehetőségem sem lenne. Naponta ötven levelet kapok férfiaktól, a fele pénzt ajánl azért, hogy találkozzunk, a másik fele meg azt hiszi, bárki megkaphat” – magyarázta pár hete Györgyi.

Ha valaki megnézi a modell legnagyobb közösségi portálon vezetett adatlapját, nem olyan nehéz kitalálni, hogy miért is udvarolnak és tesznek ajánlatot olyan sokan Györgyinek. A modell ugyanis szinte naponta tesz fel magáról szexis képeket, amiket aztán kommentálnak a férfiak. Legutóbb éppen egy szexis, zuhanyzós fotóval kényeztette rajongóit Györgyi, akiről egyébként az a hír járja, hogy valaki az utóbbi időben megdobogtatta a szívét…

Keleti Györgyi a zuhany alatt-fotó

Keleti Györgyi nyugtatózta magát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top