TV-sztárok

Világsztárral haknizik a rabosított Cini

Korábban azt suttogták, Zalatnay Sarolta és a legendás Nashwille Teens énekese, Ray Phillips közel kerültek egymáshoz. Most Cini újra a volt pasijával koncertezik.

Világsztárral haknizik a rabosított CiniMiközben újra eljárás folyik  ellene – egyik hitelezője elégelte meg, hogy nem fizet neki – és rabosították, Zalatnay vidáman készül a paksi Gastroblues Fesztiválra, ahol Ray Phillipsszel lép majd fel. Korábban pedig állítólag még ennél is közelebb álltak egymáshoz. Az énekes először a hatvanas évek végén találkozott Zalatnayval Budapesten. Akkor mindenki azt suttogta, hogy alaposan összegabalyodtak.

„Akkor még csak rajongóként voltam a koncertjükön, és sokan mondták, hogy nagyon tetszem neki. Akkor semmi komoly nem történt köztünk, de szép barátság alakult ki a dologból. Az elkövetkezendő években többször találkoztunk, nemcsak itthon, hanem Londonban is, mert ugyanaz volt az ottani menedzsmentünk. Így született a duettünk is” – mondta Zalatnay a Blikknek.

Cini azért bevallotta, hogy később közelebb kerültek egymáshoz, de ez soha nem fordult igazán komolyra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top