TV-sztárok

Alekosz Veronikája Jennifer Anistonnak képzeli magát

Vége a szerelemnek, vége a hírnévnek is, Alekosz exmenyasszonya pedig lelki bánatában úgy döntött, megváltoztatja külsejét. Most a haját szőkíti ki, mert Jennifer Anistonra szeretne hasonlítani. A nap legizgalmasabb híre következik.
 Még több sztárhír, itt!

Alekosz Veronikája Jennifer Anistonnak képzeli magátAzt szokták mondani, ha egy nő levágatja a haját, lelki problémák bújnak meg a háttérben. Nos, Veronika beismeri, hogy az ő esetében is erről van szó. Nyilván megérintette, hogy az általa csak büdösnek és erős piásnak nevezett Alekosz kirakta a szűrét. A kérdés csupán az, hogy a szilikoncsoda mikor élt kiegyensúlyozott életet, ha a szája és a melle után most még a haját is megváltoztatja?

„Mostanában nagyon magányos vagyok, ezért a változásokban élem ki magam. Fogyókúrázni kezdtem és a hajamat is világosbarnára festetem. Olyan lesz, mint Jennifer Anistoné. Sajnos nincs udvarlóm, és nem is tudom, hogy hol kéne ismerkednem, de bevallom, Alekosz után egy időre elegem is lett a férfiakból” – bölcselkedett munkatársunknak Veronika.

Tippeljetek! Szerintetek Veronika mit fog legközelebb megváltoztatni  magán?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top