TV-sztárok

26 színész harcol Stohlért – nyílt levél a bíróságnak

Az első fokon 2 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélt Stohl András mellett kiállnak a kollégái. 26 színésztársa írta alá azt a nyilatkozatot, amelyben azt kérik a bíróságtól, ne küldjék börtönbe – olvasható a mai Blikkben.
 Még több sztárhír, itt!

Haumann Péter, Kulka János, Egri Márta, Kukorell­y Endre, Závada Pál, Alföldi Róbert, Nagy Ervin, Bodrogi Gyula, Hollósi Frigyes, Szarvas József, Molnár Piroska, Makk Károly, Gothár Péter – csak néhány művész, akik aláírták a bírósághoz elküldött levelet. A Blikk információi szerint a keddi másodfokú tárgyaláson több színész is jelen lesz az aláírók közül. Azt mondják, Buci mélyen megbánta tettét, s minden lehetséges módon próbálja azt jóvátenni, emellett halálos balesetet okozó „civilek” eseteit ismerik, akik nem kaptak olyan súlyos büntetést, mint Stohl első fokon. „…Andrást olyan segítőkész, maximalista szinten dolgozó embernek ismerjük évtizedek óta, akire mindig lehet számítani, a köztudatba került alkohol- és kábítószer-függőségnek semmi jelét nem tapasztaltuk” – jellemzik kollégájukat az írásban. „Nem nyilvánítottunk véleményt az elsőfokú ítéletről, csak kértük, hogy fontolja meg végső döntését a bíróság” – mondta Haumann Péter.
Az viszont már kérdés, hogy ez a levél valóban hatásos lesz, vagy pedig visszafelé sül el, és még inkább ellenszenvet vált ki az emberekben, esetleg a bíróban…

26 színész harcol Stohlért - nyílt levél a bíróságnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top