TV-sztárok

Súlyos anyagi gondok emésztik VV Anikót

Míg Jerzynek, Olivérnek vagy Szandikának bejöttek a dolgaik, addig VV Anikó súlyos anyagi gondokkal küzd.

Súlyos anyagi gondok emésztik VV AnikótVV Anikót egyelőre nem halmozzák el felkérésekkel. A villa rosszkislánya csak nézi, hogy egykori lakótársai milyen sikereket érnek el és milyen vagyonokat keresnek. Hiszen míg Szandika máris luxusautót vett, Olivér producerkedik az RTL Klubnál, Bécinek lemeze készül… Anikót azonban nem hívják sehova, pedig sokan őt tartották a legszebb, legkívánatosabb nőnek a Való Világ 4-ben. Anikó anyagi gondokkal küzd, hiszen rászakadt a magyar valóság, ráadásul édesanyja gondjait is meg kell oldania…

– Nem válogathatok a munkák közül. Egyedül Zimány Lindáék kerestek meg, hogy viseljem az általuk tervezett ruhákat, de más felkérést nem kaptam, noha a villában azt hittem, sokkal több lehetőségem lesz. Egyedüli bevételi forrásom a különböző rajongói találkozók, de hamarosan ez is lecseng. Szóval minden téren nagy most bennem a bizonytalanság. Jelenleg Budapesten élek egy ismerősnél. Jó lenne saját albérletet keresnem, de ilyen rendszertelen bevétellel nehéz. Ráadásul ott áll Baján a saját lakásom, aminek a hitelrészletét és a rezsijét is fizetnem kell. Nagy álmom annyit keresni, hogy édesanyámat támogathassam, de jelenleg ez fordítva van – mondta el.

Súlyos anyagi gondok emésztik VV Anikót

 

VV Anikónak még tanulnia kell a celebséget

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top