TV-sztárok

Minden, amit az RTL új szuperprodukciójáról tudni lehet!

Pár napja már látni lehet az RTL Klub képernyőjén egy új vetélkedő felhívását. Kiderítettük, mi mindent lehet tudni az amerikai Minute To Win It, magyar verziójáról, ami az 1 perc és nyersz nevet kapta.

Az új műsor két részből áll majd, lesz egy kvízkérdéssor és lesznek ügyességi feladatok. Két fix nyereményszintet állítanak fel a készítők, és a játék főnyereménye 10 millió forint. Egy adott feladatmennyiség után fix összegért a játékos dönthet úgy, hogy megáll, akkor az adott nyereménnyel távozhat.
A vetélkedő ügyességi részének lényege, hogy a játékosoknak egy perc alatt kell teljesíteni a megadott feladatot. Ezek általában otthon is fellelhető háztartási eszközökkel elvégezhető, csak ügyességet, nagy ritkán erőt igénylő akadályok lesznek. „Az 1 perc és nyersz, adásaiban olyan feladatok lesznek, amelyeket otthon is leellenőrizhet a néző, mert a hozzávalókat megtalálja a kamrában” – mondta el az NLC-nek Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere.

 

Az új produkcióban egyének versenyeznek majd, nem pedig családok, és az amerikai változattal ellentétben az RTL nem tervezi a műsor celebes mutációját. Az 1 perc és nyersz egyórás adás lesz, melyet felvételről sugároz majd a csatorna. Habár az amerikai verzióban egy férfi műsorvezető látja el a házigazda szerepét, az RTL-t nem köti ilyen kötelezettség, ám a magyar műsorvezető személyét még nem szeretnék elárulni.  Aki pedig azt tervezi, hogy felkészül az ügyességi feladatokra az internetes elérhető amerikai verzióból, annak rossz hírünk van, mert a magyar szerkesztők már készülnek a „saját” akadályokkal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top