TV-sztárok

Ők lesznek a Csillag születik sztárvendégei

Nagy Feró és a Beatrice, illetve a Gringo Sztár Geszti Péterrel lép fel a Csillag születik döntőjében.

Június 4-én kiderül, ki nyeri a 2011-es Csillag születiket, az izgalmak mellett azonban két szuperprodukció is színesíti majd a műsort.
Krizbai Teca, László Attila énekesek, Szabó Ádám harmonikás és az Appril Project tánccsoport esélyes még arra, hogy Utasi Árpád, illetve Tabáni István mellett felkerüljön a Csillag születik műsorok győzteseinek listájára. A kiscsillagok ezúttal is két produkcióval készülnek: az egyiket egyénileg, a másikat egy-egy sztárfellépővel adják majd elő. Hírességekben, elismert művészekben egyébként sem lesz hiány. A két extra produkció ezúttal Geszti Péter és új együttese, a Gringo Sztár, illetve Nagy Feró és a Beatrice lesz. Mind a ketten rutinos előadók, az idén azonban újdonsággal tértek vissza a köztudatba. Geszti idén tavasszal alakította meg háromtagú formációját, a Gringo Sztárt: két bájos énekesnő társával, Gereben Zitával és Sapszon Orsolyával lép színpadra.

Ők lesznek a Csillag születik sztárvendégei

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top