TV-sztárok

Budapestre költözik Cseke Katinka tunéziai szerelme

Novodomszky Évának és a Gombos Edinának már boldogságot hozott egy külföldi férj. Most hozzájuk hasonlóan Cseke Katinka, a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje is gőzerővel intézi, hogy tunéziai szerelme nyár végén Magyarországra költözhessen.

Amikor tavaly decemberben kiderült, hogy a színésznő egy arab férfiba szerelmes, sokan legyintettek: Cseke Katinka kapcsolata a tavaszt sem éri meg. Mi tagadás, Katinkában is volt félsz, de ahogy múlt az idő, Katinka és Hassine kapcsolata egyre komolyabbá vált. Két hónapja a színésznő már azt mondta, gyereket akar szülni kedvesének, akkor azonban még bizonytalan volt, hogy hol, melyik kontinensen alapítanának családot, miből élnének, mikor lehetnek egyáltalán együtt.

„Pannát nem vihetem ki Afrikába”

Kislányával, Pannával
Kislányával, Pannával
Fotó: Sanoma Archív / Nagy Zoltán

Mára azonban tisztázódni látszanak a dolgok. Az együttélés akkor vetődött fel komolyan, amikor Katinka márciusban megismerkedett Hassine szüleivel Tunéziában. „Akkor már tudtam, együtt akarok élni Hassine-nal. Sokat beszélgettünk arról, hogy hol lakjunk. Engem Budapesthez köt a munkám és a lányom. Pannának itt él az apja is, őt nem vihetem ki Tunéziába, hogy csak évente egy-két alkalommal láthassa az apját, mert nekem a gyermekem az első.” Ezek az érvek hatottak Hassine-ra, persze a férfi azt is tudta, ha ragaszkodik Tunéziához, akkor Katinkának döntenie kell közte és a Budapesten élő lánya között, az pedig nem kérdés, kit választ. Különben is, Hassine mindkét testvére Európában él, egyik belga, a másik francia állampolgár, így a férfi pontosan tudja, milyen az öreg kontinensen lakni.

Rengeteg a papírmunka
De az elhatározás könnyebb volt, mint megtenni az első lépéseket. „Már két hónapja hazahoztam magammal Hassine papírjainak, bizonyítványainak hiteles másolatát, ezek ugyanis kellenek ahhoz, hogy vízumot kapjon és munkát tudjon vállalni Magyarországon. De azért nagyon sok jogszabályt kellett megismerni, hogy tudjam, miként tudna ide költözni. Papírok, fordítások, ügyintézések, majd adatokért telefonáltam Tunéziába, szóval nem egyszerű! És még nem vagyunk a végén!” Az egyik legfontosabb az volt, hogy úgy adják be a vízumhoz szükséges papírokat, hogy Hassine-nak legyen Magyarországon munkája és legyen hol laknia. Úgy néz ki, mind a két feltételt kipipálhatják Katinkáék.

Fotó: Gabriella Steindl
Fotó: Sanoma Archív / Steindl Gabriella

„Nem a honfitársaim elől veszi el a munkát”
 „Szerintem nem sok magyar beszél arabul és franciául, úgyhogy nem a honfitársaim elől veszi el a munkát, nem félek, hogy emiatt bárki is megszólna. Ha minden jól megy, akkor Hassine már nyár végén hozzám és a lányomhoz költözhet” – mondja Katinka, akinek lánya, Panna, és Hassine ismerik egymást, hiszen amikor Katinka visszautazott Egyiptomba tavaly nyáron, Panna is édesanyjával tartott. „Hassine animátor volt a hotelben, ahol nyaraltunk. Dobálta Pannát a vízbe, kergetőztünk – árulta el Katinka. – Panna szurkolt nekem, Hassine-nal szerencsére az első perctől nagyon jól kijönnek. Nekem fontos volt, hogy a lányom is elfogadja a választottamat. Ha esténként beszélgetek a neten Hassine-nal, akkor ma már Panna is odaül mellém és angolul csevegnek” – mondja nevetve Katinka –, és néha csak azt veszem észre, hogy már fél órája beszélgetnek! Nem lesz semmi gond akkor sem, ha majd együtt élünk!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top