TV-sztárok

Mindenki kiröhögte Alekoszt és menyasszonyát

Párt választott vasárnap este a VV-győztes Alekosz. Nemcsak a képernyő előtt ülők adtak hangot véleményüknek, de a stúdióban sem fogták vissza magukat a nézők.

Mindenki kiröhögte Alekoszt és menyasszonyátTúl sok a pálinka, a stúdió röhög
A műsor elején például, amikor megmutatták, hogy Alekosz és választottja egy etikett- és protokolltanfolyamot kap ajándékba a Zsigmond Király Főiskolától, hangos nevetésben tört ki a stúdióban ülő közönség. Természetesen Balázs is oda-odaszúrt a hölgyeknek és Alekosznak is. „Igen, tegnap elidőztünk, amikor beszélgettünk, leginkább a pálinkákról” – viccelődött Balázs a görög hősön.
A kínos pillanatok után még kínosabbak jöttek, ugyanis Vája asszony – Alekosz édesanyja – két A4-es papírral érkezett a stúdióba, és úgy próbálta feltenni kérdéseit a hölgyeknek. Hamar kiderült, a mama nem olyan jó szónok, mint a fia, és a kínos felolvasásnak végül Balázs vetett véget, legnagyobb szerencsénkre.

Újra indul a VV, Veronikának emlékezetkiesése van
A reklámszünetben az is kiderült, hogy a Való Világ 5 hamarosan elindul, a csatorna hivatalosan is leadta a jelentkezési kisfilmet: ezúttal nemcsak testvérek, szerelmespárok és egyéni kategóriában lehet jelentkezni, de már szülők és nagykorú gyermekeik is bemehetnek a villába.
Pár perccel nyolc óra után újra a két rivális menyasszonyjelölt sajátos szócsatáját láthattuk a képernyőn. A fekete hajú Veronika már arra sem emlékezett, hogy mit látott a kisfilmekben két perce, míg Olga leginkább fejbólogatással kommunikált a két műsorvezetővel. Balázs három percre kiborult Alekosz és Veronika becenevén, a Csimpikén és a Tubitubin, és halkan megjegyezte, hogy őt Balázsnak hívják otthon, és sajnos vannak még konzervatív emberek.

Veronika ég, Gombi fésül, Béci táncol
Ismételt reklámszünet után kiderült, hogy a nézők szimpátiaszavazásán Veronika áll nyerésre, míg Vája asszony az orosz lányt látná szívesen fia oldalán. Ezután újra nézhettük Alekosz és a plasztikázott lány szoftpornóját. Majd Balázs Csimpi csókja után kérdezősködött, amire Veronika vigyorogva válaszolt, de hamar lefagyott az arcáról a mosoly, amikor Lilu megkérdezte, hogy akkor is érdekelné-e Alek, ha nem nyeri meg a VV-t. A lány ötperces terelés után sem tudott válaszolni a kérdésre. Nahát, milyen meglepő! A régi villalakók is voksolnak a hölgyek mellett: a kisfilmből mellékesen az is kiderül, hogy ki kinek szurkol, de sokkal érdekesebb, hogy Gombiból fodrász lett, Béci gyerekeket tanított táncolni, Éva Hajas Lacihoz jár fodrászhoz, VV Zsófinak pedig valószínűleg a bikiniről fog szólni az új dala.

Mindenki kiröhögte Alekoszt és menyasszonyát


Johnny Gold sokkolt

Balázs ezután az internet sztárját, Johnny Goldot konferálta fel a színpadra. Nem tagadjuk, a szerkesztőségünkben is sírva-röhögést váltott ki az arany alsógatyás férfi youtube-videója, de egynél többször nem néztük meg, és nem raknánk főműsoridőbe, de nyilván mi nem értjük a humort. Már csak Balázs pikírt odamondó stílusára számíthattunk. „Ami jó, az jó! Elértük a csúcspontot” – mondta Balázs, aki újra régi műsorában érezhette magát.

A döntés
Pár perccel a vége előtt a nézői szimpátiaszavazás megfordult, a többség már Olgát látná szívesen Nagy Alekosz oldalán, aki ezután Robbie Williams She’s the One című dalára vonul be a stúdióba, Vilmos hercegnek öltözve. Újabb kínos pillanathoz érkeztünk, amikor a hölgyek beszéltek. Olga szerint Veronikának nincs helye a stúdióban, és egy kapcsolatban nemcsak röhögni kell, hanem együtt is kell élni, és erre ő a megfelelő személy. A plasztikázott lány ellenben érettnek érzi magát és mély érzésekről mesél, majd lezsiráfozta Olgát, aminek Balázs örült a legjobban, mert hangos nevetésben tört ki. Ezután már Alekosz következett, aki hosszas monológot intézett az orosz lányhoz, végül Veronikának adta az utolsó kulcsot, mert mellette újra 16 évesnek érezheti magát.
A VV győztes Alekosznak tehát egy plasztikázott 19 éves hölgy lett a párja, de még elénekelte Olgának a Ha volna két életem című Piramis-dalt.

A(z) “Ön szerint mikor szakít Alekosz és Veronika?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
1 hónap múlva

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top