TV-sztárok

Alekosz megvezette a hölgyeket

Alaposan felkavarta a villa életét Alekosz. A görög szívtipró kellemetlen helyzetbe hozta a négy bent maradt hölgyet.

Alekosz reggeli hír Alekosz először kijelentette, hogy jelenlegi érzései szerint a túlzottan ráakaszkodó Barbarát küldené már haza. „Ígérd meg, hogyha nem kapsz most kulcsot, nem fogsz rám haragudni, és nem fogsz engem elfelejteni” – kérte Barbarától Alekosz még a kiválasztás előtt. A fiatal szakácsnő – akinek fotóit különböző szexoldalakon is megtalálták – ezután látványos sírásba kezdett, aminek a többiek örültek legjobban.

„Sajnálom, de ezt a kulcsot most nem adom senkinek… Jöjjenek a vendégek, adjunk most magunknak egy kis időt, bulizzunk és utána fogok dönteni arról, hogy ki menjen haza” – mondta a kiválasztás kezdetén Alekosz, akinek az volt a szándéka, hogy barátai, Olivér, Szandika és Jerzy kipuhatolják, milyenek is ezek a lányok igazából.

Végül Alekosz annak alapján döntött, hogy saját mérlegelése szerint melyik három lánynak van a legtöbb pozitív tulajdonsága. Barbarának, Veronikának és Magdinak nem kellett izgulnia. Az anyagias „Kicsi Póni” Andreának azonban haza kellett mennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top