TV-sztárok

Hogyan dolgozta fel a gyászt a színésznő?

Caroline Dhavernas a Dzsungeldokik Dr. Lily Brennerét alakítja. A színésznőt lelkileg nagyon megviseli az általa alakított karakter drámai élete.

Hogyan dolgozta fel a gyászt a színésznő?Hogyan dolgozta fel a gyászt a színésznő?„Lily azért utazik Dél-Amerikába egy dzsungelkórházba, mert nem tudja túltenni magát a vőlegénye halálán. Mi több, magát okolja a fiú haláláért. De egy férfi kollégája segítségével megpróbál visszatérni az életbe, majd nyitni egy új kapcsolat felé. Nem könnyű egy ilyen lelkileg labilis nőt játszani. Persze engem is hagytak már el, én is túl vagyok pár fájdalmas szakításon, de ha meghal a férfi, akivel le akarod élni az életedet, az maga a pokol. Megvisel, ha a nap tizenhat órájában egy gyászoló fiatal orvosnőt alakítok. Legtöbbször a forgatás után lementem a tengerpartra, kifeküdtem és pihentem. Egyébként itt tanultam meg a szörfözni is!”

Dzsungeldokik minden vasárnap 21:00-kor a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top