TV-sztárok

Új főszereplő a Két pasi meg egy kicsiben

Megtalálták Charlie Sheen utódját a Két pasi meg egy kicsi sorozat gyártói. Megannyi találgatás után bejelentették: Demi Moore férje, Ashton Kutcher lesz az új főszereplő.

Információk szerint a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akartak leigazolni. Ahogy korábban már megírtuk, ajánlatot tettek John Stamosnak, de megpróbálták behálózni a szerepre Hugh Grantet is, aki végül a szerződés aláírása előtt visszatáncolt. Végül két hónap után Ashton Kutcher mellett döntöttek. Sajtóinformációk szerint Demi Moore fiatal ura nem sokat gondolkodott, elvállalta a szerepet. Ashton nem Charlie Sheent fogja pótolni, új karakterként lép be a sorozatba, melynek az egyik főszereplője lesz. Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal főszereplője Twitter-oldalán így kommentálta a bejelentést. „Ashton Kutcher érkezik Charlie Sheen helyére? Jó idők jönnek. Az biztos, hogy a CBS-nek sokkal könnyebb dolga lesz…”

 
Új főszereplő a Két pasi meg egy kicsiben
 
Új főszereplő a Két pasi meg egy kicsiben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top