TV-sztárok

“Egy duci nő is lehet szexi!”

A Katonafeleségek sztárja, Catherine Bell 42 évesen, tavaly augusztusban adott életet második gyermekének. A színésznő négy hónap alatt szabadult meg terhesség alatt felszedett pluszkilóktól.

„Egy duci nő is lehet szexi!”„Egy duci nő is lehet szexi!”„Persze fontos, hogy visszanyerjük a régi alakunkat terhesség után, de a szülést követően a kisbaba lesz az első, és nem kell rohangálni az edzőterembe. Szerintem pluszkilókkal is lehetünk szexik! Azt javaslom a hölgyeknek, hogy csak azért mert 2 ruhamérettel teltebbek lettek, ne gondolják azt, hogy nem vonzóak! Bevallom, én sem vittem túlzásba a szülés utáni testmozgást. Naponta 15-20 percet tornáztam otthon a nappaliban, amikor a baba aludt. Szerencsém volt, mert a stáb nem sürgetett, megértették a helyzetemet. 2003-ban viszont, amikor az első gyermeket szültem, még javában forgattunk a JAG-et, és alig volt egy hónapom visszanyerni az alakomat. Naponta 3 órát töltöttem az elliptikus gépeken” – mondta egy interjúban a színésznő.

Katonafeleségek minden hétfőn 21:10-től a STORY4 műsorán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top