TV-sztárok

Dráma a stúdióban! Nem úgy ért véget a VV, ahogy Alekosz eltervezte

165 nap után véget ért a Való Világ 4 vasárnap este. Szoros párbajban 44-56 arányban Alekosz lett a nyertes.
VV Vak második cikk

Egy nap alatt építik át a VV villát Alekosznak

Alekosz nyert de mit írjak?D:D„Jézusom” – ez volt az első szó, ami elhagyta Alekosz száját, miután megnyerte a Való Világot. A görög fiú ezután elsírta magát a villában. „Elsőként jöttem be és utolsóként megyek ki, ez nagyszerű. Ezt úgy sikerült elérnem, azzal, amilyen én vagyok” – mondta Alekosz a műsorvezetőknek, majd utolsóként hagyta el a villát. Az okostojást tűzijátékkal fogadták a stúdióban.

Alekosz öröme azonban nem volt teljesen felhőtlen. A műsor közepén, amikor Éva búcsúzott a játéktól, Alekosz teljesen megrendült. Percekig hosszasan ölelték egymást, majd a lány elsírta magát, és bocsánatot kért, amiért nem fejezhette be a versenyt Alekosszal. A 33 éves biztonsági őr ezután többször elmondta, hogy nem tud koncentrálni a műsorra, ne is kérjék tőle ezt, mert elvesztette a barátját, Évát. És így nem úgy fejezheti be a játékot, ahogy szeretné.

Alekosz egyébként pár perccel éjfél után a BeleValó műsorban bejelentette, hogy elfogadja az RTL ajánlatát. Így hétfőn este visszaköltözik a villába, és feleséget keres magának. A műsorról bővebben itt olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top