Tudjuk, mire vágysz!

Nekem való ár. Nekem való minőség. Nekem való márka.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én nagyon szeretem kipróbálni a boltok saját márkás termékeit is. Még nem okoztak csalódást. Persze jó, ha megtalálhatóak a nagy piacvezető márkák termékei is a polcokon, de én azt is szeretem, ha minden termékkategóriában saját márkás termékek közül is választhatok. Szeretem, ha én dönthetem el, hogy éppen milyen árfekvésű vagy minőségű terméket szeretnék.

A Rossmann ebben is az egyik kedvencem.  Saját márkás termékei között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok (Isana, Rival de Loop), hajápolók, napozószerek (Sunozon), gyermekkozmetikumok, pelenkák (Babydream), női higiéniás termékek (Facelle), tisztítószerek (Domol), háztartási eszközök, valamint bioélelmiszerek (enerBio) és natúrkozmetikumok (Alterra).

Nekem való ár. Nekem való minőség. Nekem való márka.

Külön örülök annak, hogy a saját márkás termékeik környezettudatos termékpolitikát követnek. Ennek köszönhetően az Alterra és enerBiO saját márkás termékek 2013–2014-ben elnyerték a Green Brands márka (Zöld Márka) díjat. Felhívják a lakosság figyelmét a környezetvédelemre és az egészséges életmódra. Az Alterra márka például kiváló minőségű bioalapanyagot és bőrbarát összetevőket használ, az enerBio termékeink pedig valódi biotermékek, ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak, és géntechnikailag nem módosított alapanyagokból készülnek.
Energia és biológiai, ebből a két szóból tevődik össze a márkanév.  Az enerBio termékcsalád célja, hogy tudatosabb vásárlókká váljunk, hiszen megkapjuk a lehetőséget egy egészséges termék megvásárlására, legyen szó akár egy szelet müzliről, vagy éppen a család vacsorájáról.  Az enerBio termékek teljes választéka a webshopban és öt üzletben is elérhető már. Az utóbbi hónapokban több mint 300 új enerBio termék került a Rossmann választékába. Az alapvető élelmiszereken kívül, amelyek elengedhetetlen kellékei az egészséges konyhának, ugyancsak megtalálhatóak a bioédességek, snackek és különféle ínyencségek, mint például az eukaliptuszméz vagy az eredeti kanadai juharszirup.

Hogy kiknek ajánlják ezeket a termékeket? Mindenkinek.

Korunk egyik népbetegsége a táplálékallergia. Ezek a termékek kiváló lehetőséget kínálnak a glutén-, laktózérzékenyek számára, és természetesen, ha az ember nem is szenved táplálékallergiában, napról napra tudatosabban igyekszünk megválogatni az élelmiszereket, igyekszünk biztonságos és káros anyagoktól mentes táplálékot bevinni a szervezetünkbe, ebben segítenek az enerBio termékek. A szortiment bőséges kínálatot nyújt, válogathatunk a számos növényi tej mellett, tészták, pástétomok, szószok, zöldséglevek közül. Így bátran mondhatjuk, hogy enerBióval mindenkinek boldogabb lesz a napja, és élvezhetjük a teljes értékű bioételek kiváló zamatát a reggeli müzlitől, szendvicstől az ebédre kínált ínycsiklandozó tésztákon át az esti vacsoráig.

Minden alapanyag megtalálható a finom és egészséges ételek elkészítéséhez, ha szeretsz tenni-venni a konyhában, vagy akár magad szeretsz bíbelődni a tésztagyúrással, de a Rossmann azokra is gondol, akiknek nincs idejük vagy kedvük hosszasan időzni a konyhában: az ő számukra ideális, félkész ételek is kaphatóak.

Nemcsak a táplálkozásban, hanem az életünk minden területén fontos a környezettudatosság.
Szerencsére ezzel a kijelentéssel ma már egyre többen értenek egyet. A Rossmann Alterra termékei is ebben szellemben készülnek, így ennek tanúsítását mostantól kezdve a NATRUE jel jelöli, ami azért fontos, mert biztosak lehetünk benne, hogy ezek a termékeink teljes mértékben megfelelnek a minőségi előírásoknak. Natúrkozmetikumaik között pedig minden bőrtípusú vásárló megtalálhatja a számára legmegfelelőbb receptúrát. Természetesen a boltokban és a webshopban is elérhető a termékcsalád teljes kínálata.

Szintén újdonság a Németországban már bizonyított Rival de Loop Young dekorkozmetikai termékcsoport, mely a legmodernebb, legkényelmesebb bőrápolási megoldásokat, dekorlehetőségeket nyújtja, és bizony felveszik a versenyt a kategória márkatermékeivel.  Legnagyobb érdeklődés a márka körömlakkjait övezi, ez nem is csoda, hiszen ők valóban egyediek. Az egyik nagy csoport a csillogó, sőt dombornyomásos hatású lakkok. Másik vonal a gyümölcsös hatás a maga illatos és vidám színeivel. De természetesen a klasszikus francia manikűr tartozékai is megtalálhatók, olyan egyéb különlegességek mellett, mint a pöttyöket és masnikat varázsoló manikűrtollak. Természetesen a körömlakkok mellett a dekorkozmetikai termékek széles választéka is várja a lelkes vásárlókat, mondjuk éppen engem!

Nekem való ár. Nekem való minőség. Nekem való márka.

Kipróbálnád a Rossmann saját márkás termékeit? Akár 100%-os garancia mellett is megteheted!
A Rossmann Minőségi Márkatermék logó garantálja a kiváló minőséget, kedvező áron. Termékeink megbízhatóságát pedig azzal is bizonyítjuk, hogy 100%-os garanciát vállalunk márkatermékeinkre, így ha vásárlónk nem elégedett a termékeinkkel, pénz-visszafizetési lehetőséggel élhetnek a blokk ellenében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top