Tudjuk, mire vágysz!

Milyen egy jó online drogéria?

Számomra olyan, amely tényleg megkönnyíti a dolgomat, és segít abban, hogy minőségi időt tölthessek a családommal.

Félreértés ne essék, én is nőből vagyok, és imádok shoppingolni. Drogériában is. Végigszagolni a parfümöket, kipróbálni a legújabb kozmetikumokat, sétálni a polcok között bámészkodva. Ezt a részét hiányolnám is, ha nem lenne. Persze nem kell lemondanom róla, hiszen a Rossmannnak 187 boltja van országszerte, így útközben mindig akad egy, ha rám törne a vásárlási láz.

Milyen egy jó online drogéria?

Akkor miért is a webshop?

Mert vannak olyan dolgok, amiért nem érdemes időt tölteni a boltban. Biztosan mindenkinek megvannak a kedvenc, rendszeresen vásárolt termékei. Amin nem is kell gondolkodni, csak megvesszük, mert szükségünk van rá.

Én így vagyok a WC-papírral, a mosogatószerrel, az öblítővel, a mosóporral, a kézmosó szappannal, és még sok-sok mindennel. Csukott szemmel is azt venném le a polcról. Na, ezekhez hatalmas segítség a webshop, ahol a folyamatosan bővülő kínálat már 10 000 rendelhető terméket tartalmaz. Amíg a gyerekek játszanak, csak leülök a gép elé, és percek alatt bedobálom a virtuális kosaramba, amire szükségem van. Ennyi. 1-2 nap, és mindent házhoz is szállítanak. Nem kell munka után még elrohanni a boltba bevásárolni, fáradtan nyúzni a gyerekeimet.  Inkább kimegyünk a játszótérre, és a “nemszeretem” részét megoldják helyettem.

Kismamaként a pelenkacipelés (nem a súlya, inkább a mérete miatt), bébiételek hazaszállítása egyáltalán nem egyszerű feladat, és valljuk be nem is szórakoztató. A Rossmann viszont segít azokban a helyzetekben, amikor nehézkesebbé válik az életünk.

A kedvenc pelusunk , popsitörlőnk, bébiételeink is belekerülnek a kosárba, és megoldva a történet. Az pedig külön fontos számomra, hogy 12 000 Ft feletti vásárlásnál szállítási költség nélkül hozzák haza a megvásárolt termékeket. Azok akik anyukák, és napi szinten vásárolnak pontosan tudják, hogy ha nagyobb tételben vásárolunk, rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg, és hát ehhez ki sem kell tenni a lábunkat az otthonunkból.

Milyen egy jó online drogéria?

Én az ilyen webshopot szeretem, hiszen megmarad a választási lehetőségem. Amit szeretnék megfogni, megszagolni, kipróbálni, felkenni, azért elsétálok valamelyik Rossmann üzletbe, mindezt akkor, amikor kedvem van hozzá.

Azt, amihez pedig nincs szükség az érzékszerveimre, csak rutinból vásárolom, mert része a mindennapi életünknek, egyszerűen megrendelem a webshopból, és kényelmesen várom, hogy házhoz szállítsák.

Érdemes kipróbálni, mert így sokkal több idő marad olyan dolgokra, amivel a családomat is boldoggá tehetem.

Jó vásárlást, próbáld ki te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top