Trend

Sztárok szépségpraktikái

Kíváncsi vagy rá, mitől ragyognak annyira a hírességek a vörös szőnyegen? Az alábbiakban néhány sztár saját szépségpraktikáját mutatjuk be.

Catherine Zeta-Jones hisz a hidratálás fontosságában, amiről az alkalmi sminkek kedvéért sem szeret lemondani. “Évekig azt hittem, hogy a túl sok hidratáló miatt veszít a smink a tartósságából, de tévedtem” – nyilatkozta a színésznő, aki szerint egy jó krémtől úgy lesz ragyogó és hidratált az arcbőr, hogy közben mégsem nehezül el. A kétgyermekes anyuka a smink alatt is pihe-puha arcbőr mellett különös figyelmet fordít szemére és a szemöldökére is. “Vettem már meg könyvet csupán azért, mert erről szólt. Megszállottja vagyok a szemeknek, és szeretem optikailag minél nagyobbnak láttatni őket, majdnem olyannak, mint a babákét.”

Kate del Castillo mexikói származású színésznő egyik ékességének a hajkoronáját tartja, amelynek titkát megosztotta rajongóival is: “Fiatal korom óta avokádót török össze, majd ehhez mandulaolajat adok. Az így kapott szérumot hajpakolásként használom, amitől elképesztően gyönyörűek és fényesek lesznek a tincseim.” 

Padma Lakshmi gasztroműsor-vezető a világ legizgalmasabb helyein ismerkedik a különböző kultúrák konyhájával és mesterszakácsok főztjeivel. “A Top Chef műsor hathetes forgatásai alatt rengeteget képes vagyok felszedni, de aztán olyan elszántan edzek, akár egy hivatásos bokszoló” – árulta el karcsúságának titkát a műsorvezetőnő.

Sztárok szépségpraktikái

Gwen Stefanit szinte soha nem láthatjuk a paparazzifotókon a jellegzetes, égővörös rúzsa nélkül. A közhiedelemmel ellentétben azonban az énekesnő nem mindig viseli ikonikus piros rúzsát. “Az emberek azt hiszik, hogy minden nap látnak engem, de nem. Az az igazság, hogy a férjem nagyon szereti a vörös színt, ezért aztán használom is, hiszen többek között így is igyekszem őt megtartani” – nyilatkozta a Gwen Stefani, aki elmondása szerint nem kizárólag egy színt használ. A csábító keveréket ő maga állítja össze több piros és vöröses árnyalatból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top