Trend

Segítünk megtalálni a tökéletes melltartót – csatlakozz a Triumph “méretmissziójához”!

Egyik legintimebb ruhadarabunk, a melltartó, 100 éves jubileumát ünnepli idén. E jeles alkalomból hirdette meg a Triumph fehérneműgyártó cég "méretmisszióját", melynek keretében 100 000 hölgyet invitálnak meg az üzleteikbe mérettanácsadásra.

A Triumph több mint 120 éve gyűjt tapasztalatokat a nők melltartó-viselési szokásairól, de 2014-ben egy újabb lépésre szánta el magát. 10 000 nőt kérdeztek meg a melltartó-választással kapcsolatos szokásaikról, frusztrációjukról, problémáikról.

Segítünk megtalálni a tökéletes melltartót - csatlakozz a Triumph

Az online fórumokon meglepően nagyszámú, több mint 3 millió keresés történik világszerte a melltartóválasztás témájában, amiből kiderül, hogy a megfelelő méret, a jó fazon és a kényelem a legfontosabb szempontok a fehérnemű kiválasztásakor. A felmérés azt is igazolta, hogy a nők 76 százaléka még mindig nem biztos abban, hogy a jó méretű melltartót hordja-e.

Segítünk megtalálni a tökéletes melltartót - csatlakozz a Triumph

A divat és a stílus kevésbé bizonyultak fontos szempontnak a fehérnemű kiválasztásánál, azonban a nők 68 százaléka számára kiemelkedően fontos, hogy az adott ruhához stílusban és fazonban is passzoló fehérneműt viselje, azaz a fehérneműt elsősorban kiegészítőként választják az öltözetükhöz.

Segítünk megtalálni a tökéletes melltartót - csatlakozz a Triumph

A megkérdezett nők több mint 73 százaléka egyetértett azzal, hogy a kényelmetlen melltartó rossz hatással van a közérzetükre, negatívan hat a munkakedvükre, volt, akinél pedig még az állásinterjú során nyújtott teljesítményt is kedvezőtlenül befolyásolta.
A nők 78 százaléka (!) még soha nem vett részt megfelelő mérettanácsadáson, főleg azért, mert nem tudta, hogy hová és kihez fordulhatna tanácsért.

 

Érdekes adat, hogy az elmúlt 6 hónap során a legmagasabb arányban az olasz nők vettek részt mellméret-tanácsadáson, a megkérdezettek 64 százaléka, őket követték a francia hölgyek 42 százalékkal, az angolok és az amerikaiak fej fej mellett végeztek a 35 százalékos részvételi aránnyal, míg mi, magyarok  végeztünk az utolsó helyen, mindössze 25 százalékos aránnyal.

Segítünk megtalálni a tökéletes melltartót - csatlakozz a Triumph
 
A Stand Up For Fit 2014 elnevezésű misszió az idei évben a Triumph küldetése, hogy megkönnyítse a hölgyek számára a melltartóválasztás problémáját. A cég online felületein már elérhető több alkalmazás a témában, melyben sok hasznos tanácsot talál az érdeklődő, illetve ezen alkalmazáson keresztül közvetlen méret-tanácsadási időpontot is tud foglalni a legközelebbi Triumph-üzletben.   

A Triumph magyarországi weboldalán (www.triumph.hu) és Facebook (www.facebook.com/triumph.hu) oldalán is elérhető az ún. Fit Finder alkalmazás, melynek segítségével sok fontos információt megtudhatunk a melltartóválasztással kapcsolatosan, illetve rögtön be is lehet jelentkezni online tanácsadásra.

A tanácsadáson pedig nemcsak kedves, szakértő eladók, hanem egy garantáltan kényelmes melltartó és ajándék is várja a kedves vásárlót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top