Trend

Lépj át ragyogva a nyárba!

Hozd a legjobb formádat nyáron is! Ami semmiképp se hiányozzon a neszesszeredből: egy fényvédő arckrém, egy tápláló hajápoló, egy csillogó szemhéjpúder és egy érzéki parfüm! Az Arena Plaza beauty kínálatában mindent megtalálsz a ragyogó megjelenéshez. Készen állsz a nyárra?

Óvd a bőröd!

Ne feledd, a napvédelem akkor is fontos, ha csupán a városban sétálgatsz! Válassz olyan hidratáló arckrémet, ami a káros UV-sugárzás ellen is védelmet nyújt, vagy egész egyszerűen kend be arcod naptejjel, mielőtt felvinnéd az alapozót. Ha szabadtéri buliba indulsz, bőröd minden szabadon hagyott felületét védd napkrémmel! 

Lépj át ragyogva a nyárba!

1. Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50
2. Clinique Clinique Sun Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen Body Cream
3. Yves Rocher Bőrtökéletesítő BB krém 6 az 1-ben 20-as fényvédő faktorral

Csábíts csillogó tekintettel!

A matt trend leáldozóban, újra hódít a csillogás! Hétköznapokra válassz bronzos árnyalatokat, bulik és fesztiválok alkalmával azonban bátran nyúlj a pinkhez, a babakékhez! Sőt, ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből, akár ezüst csillámokkal is megszórhatod szemhéjadat.

 

Lépj át ragyogva a nyárba!

1. Douglas Make-Up Blue Baroque Eye Palette
2. Bobbi Brown Metallic Long-Wear Cream Shadow
3. M.A.C. Eye Shadow X 9 / Solar Glow Times Nine

Ne feledkezz meg a hajadról sem!

Akárcsak a bőrünk, nyáron a hajunk is megsínyli a sok napozást, a medencék klóros vizét és a fokozott igénybevételt. Éppen ezért ilyenkor extra ápolást igényel – ebben az évszakban hetente használj mélyhidratáló pakolást, tápláld hajszérummal tincseid, és óvd fényvédő spray-vel a káros napsugaraktól! 

Lépj át ragyogva a nyárba!

1. L’OCCITANE Revitalizáló Napvédő Hajpermet
2. Rossmann/Isana Hair hajpakolás száraz, töredezett hajra
3. The Body Shop Szőlőmagolajos Hajápoló Szérum

Borulj virágillatba!

Ami a parfüm trendeket illeti, idén a virágillatoké a főszerep: népszerű lesz a narancsfavirág, a rózsa, a jázmin, a barackvirág, a frézia, és egyre jobban keverednek a férfias és nőies illatjegyek is. Akár hosszabb útra készülsz, akár csak fürdőzni mész valamelyik tópartra, egy kellemes nyári parfüm mindenképp lapuljon a neszesszeredben! 

Lépj át ragyogva a nyárba!

1. Douglas/Salvatore Ferragamo – Signorina
2. Douglas/The Merchant of Venice – Murano Collection Rosa Moceniga
3. Douglas/Yves Saint Laurent – Mon Paris

+1. Szerezd be kedvenceid extra kedvezménnyel!

Rajongsz a szépségtrendekért, és alig várod, hogy kipróbálhasd a legújabb sminkcuccokat, krémeket, parfümöket? Akkor szuper hírünk van: május 27-én minden a szépségről szól az Arena Plazában – fedezd fel a lejújabb szépségtermékeket, vásárolj extra kedvezménnyel és élvezd a kényeztető beauty programokat!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top