Trend

Különleges Triumph-illusztrációk egy különleges művésztől

Ebben a szezonban a Triumph Nuno Da Costa világhírű illusztrátorral dolgozott együtt, s ennek eredményeként egyedi és különleges rajzokban kelnek életre a tavaszi kollekció egyes modelljei.

A Triumph minden szezonban azon dolgozik, hogy csodálatos fehérneműivel inspirálja vásárlóit.  Évről évre keresünk egy friss, kreatív arcot – modellt, fotóst, tervezőt –, akivel együtt tudunk dolgozni az adott kollekción.  Ebben a szezonban Nuno Da Costára esett a választásunk, aki napjaink elismert divat illusztrátora.

Nuno, úun. “self-made”, azaz autodidakta művész, jelenleg Londonban él és dolgozik. Felkértük, hogy a legfontosabb tavaszi szériáinkhoz álmodjon meg különböző illusztrációkat. Nem csalódtunk benne, igazán egyedit alkotott, vibráló színek, modern design, érzéki formák és luxusanyagok különleges összhangja sugárzik a Triumph számára készült rajzairól.

Da Costa így jellemezte a közös munkát: “Ha egy szóval kellene leírnom, hogy mi a közös bennem és a Triumph márkában, akkor a precizitást mondanám. A cég több mint 127 éves öröksége adta az ihletett az általam készített illusztrációkhoz. A megrajzolt figurákban igyekeztem megtestesíteni a márka által képviselni kívánt nőideált, aki egyszerre modern, stílusos és érzéki.”

Az első illusztráció a Valentin-napi kollekció előtt tiszteleg, ahol a nőalak éppen egy romantikus randevúra készül, a Heart & Flower Valentin-napi szériájában, melyet egy pajkos csipke szemmaszk tesz izgalmassá.

Különleges Triumph-illusztrációk egy különleges művésztől

Az esküvői szezonra készült alkotáson éppen egy menyasszony készülődik élete legfontosabb napjára, tökéletesen szabott, elefántcsont színű fűzőben és harisnyatartóban.

Különleges Triumph-illusztrációk egy különleges művésztől

 
A nyár előszeleként mutatjuk be a Triumph Swim-illusztrációt. A szexi nőalak virágos bikiniben vidám, nyári hangulatot sugároz a tengerparton, szikrázó napsütésben, szörfdeszkájával a kezében.

Különleges Triumph-illusztrációk egy különleges művésztől

A közkedvelt Amourette szériához készült képről sugárzik, hogy milyen tökéletesen érzi benne magát viselője éjjel-nappal.  A Triumph-lány buján nyújtózik szuper kényelmes csipke melltartójában, mely tökéletes minden alkalomra, irodába vagy randevúra.

Különleges Triumph-illusztrációk egy különleges művésztől

Az utolsó kép a luxus Sensual Essence csipkeszettben pózoló lányt ábrázolja, aki éppen egy különleges alkalomra készül, vacsorára, vagy akár egy szerelmes hosszú hétvégére. Csodálatosan érzékinek érzi magát ebben a tökéletes, fekete, csipkeszettben.

Különleges Triumph-illusztrációk egy különleges művésztől

Szerkesztői jegyzet:
Nuno Da Costa Londonban élő, autodidakta divatillusztrátor, aki egészen fiatal korától kezdett el divattal és a művészettel
foglalkozni.

Triumph és Da Costa 2013-tól dolgozik együtt, a művész illusztrációi díszítik a legtöbb Triumph-üzletet világszerte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top