Trend

Hallgasd, ami eszedbe jut

A zene feltölt és motivál, legyen szó napindító, energizáló számokról, kettesben töltött vacsora közben szóló romantikus muzsikáról, vagy akár éjszakai tomboláskor dübörgő ritmusokról.

A Telekom új ajánlataival, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz, minden pillanatban olyan zenét hallgathatsz, amilyenre vágysz. Kiváló minőségben és reklámok megszakítása nélkül, akár offline módban is!

Zenére vágysz korlátok nélkül?

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével a zeneszeretők számok millióit érhetik el, csupán internetkapcsolatra, regisztrációra és az alkalmazás letöltésére van szükségük hozzá. Nem kell többé időt pazarolni a kedvenc számok begyűjtésére, sem elfoglalni velük a számítógép, okostelefon vagy egyéb digitális eszköz tárhelyét, hiszen a felhőben tárolt, több mint 20 millió zeneszám közül válogathatsz. A zenék böngészésére lehetőség van előadók, albumok, vagy barátok lejátszási listái alapján is. A saját lejátszási lista mellett ezernyi szerkesztett lista kínál segítséget ahhoz, hogy az éppen aktuális élethelyzetednek vagy hangulatodnak megfelelően, vagy akár kedvenc korszakod vagy stílusod alapján hallgathass zenét.

A Spotify Premiummal igazi zenei élményében lehet részed: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéidet, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. Sőt, a zenehallgatás közösségi élménnyé is válhat: a regisztráció egyszerűen a Facebook fiók segítségével is elvégezhető, s így a zeneszámok, elmentett listák vagy kedvencnek jelölt albumok könnyen megoszthatóak a hírfolyamban, így a zenei felfedezésben közvetlen ismerőseink is segítségünkre lehetnek. Ha mindez fontos számodra, válassz olyan, okostelefonhoz ajánlott díjcsomagot, amely hozzáférést biztosít a Spotify Premium szolgáltatásához.

Zenére vágysz korlátok nélkül?

Válaszd a Telekom Music díjcsomagjait vagy a Music opciót! A feltételeket keresd a www.telekom.hu/zene oldalon!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top