Trend

Frissítsd fel villámgyorsan az őszi ruhatárad!(x)

Tavasszal elpakoltuk a meleg ruhákat egy doboz mélyére, háromszor leragasztottuk, és a szekrény tetejének legmélyebb bugyrába dugtuk. Eljött az ősz, a ruhák pedig levegőért kiáltanak.

 Így tudod a leggyorsabban felfrissíteni a ruhatárad.

A mosógép természetesen kézenfekvő megoldás, de mi lenne, ha létezne egy akkora mosógép, amibe 3 adagnyi ruha is elférne egyszerre, sokkal gyorsabban végezne, mint az otthoni gép, és teregetni sem kellene utána?

Van ilyen: a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat magyar vállalkozás, idehaza egyre többen használják. Működik bennük 11 kg és 16 kg-s mosógép, mindössze fél óra alatt végeznek, a szárítógépeik pedig megkímélnek a teregetéstől. Mivel a gépek ipari nagyságúak, nemcsak ruhák, de a nagyobb otthoni lakástextilek (takarók, ágyneműk, huzatok) is beleférnek, és még mosószert vagy öblítőt is automatikusan adagolnak.

A mosógép zaja, a nyugodt és igényes környezet pont jó lehetőség arra, hogy a mosás és szárítás ideje alatt kikapcsolódj, vagy utolérd magad: hozz egy könyvet magaddal, vagy a laptopodat (ingyen wifi van minden mosodában), és dőlj hátra kényelmesen. Vagy ahogy az amerikai filmekben láttuk: ismerkedj az ottaniakkal, vagy hozd el a társad, hogy az ott töltött idő se teljen unalmasan.

A Bubbles ideális megoldás most ősszel, amikor a ruhatár és az otthoni textilek egy kis frissítésre szomjaznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top