Trend

Fesztiváldivat, 2016 – ez lesz a menő idén a nagy bulikban

A nyár legnagyobb bulijaiban egyáltalán nem mindegy, hogy miben jelensz meg. Bár a zenei fesztiválok a józan ész szerint spéci, strapabíró öltözetet kívánnak, mégis évről évre megjelennek olyan új trendek, amiknél nem a használhatóság, hanem a látvány és a stílus az elsődleges szempont. A kettő azért jól lehet ötvözni is – ezekre mutatunk most neked pár példát.

 

Ideje eltöprengeni, hogy milyen ruhát újítasz be a közelgő nagy nyári fesztiválokra. Ha nincs még ötleted, vagy nem tudod, mi számít igazán trendinek idén, akkor fusd át az alábbi gyűjteményt.

Ékszerek különc helyeken

A látványos ékszer a színes fesztiválok divatjának mindig is fontos elemei közé tartozott. Idén sem történik ez másként, csupán annyi az újdonság, hogy a 2016-os fesztiválévadban ezeket az ékszereket nem a megszokott helyükön viseljük majd. A különc viselet mellett a méret lesz még fontos tényező, és az, hogy szép hosszú láncok függjenek majd mindenhol a kezünkön és lábunkon.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Farmertunikák és más ruhadarabok

A farmer örök anyag, ami egy fesztiválon különösen előnyös viselet, hiszen strapabíró és szexi. Idén viszont nem a megszokott farmernadrágok és sortok lesznek a menők, és különösen nem lesz divat a szakadt, lyukas kivitel, hanem a szoknyák, mellények, tunikák ideje jön el. A sötétkék lesz a fő csapásirány, és az igényesebbek arra is ügyelnek, hogy valamiféle hímzés is díszítse majd a ruhájukat.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Nagy kalapok

Kalap nélkül el se indulj fesztiválozni, ha nem akarsz egy jó kis napszúrást. Idén a tavalyi trendet folytatva a nagy karimájú darabok lesznek divatban – ezekből is a puhább, textilből készült kalapok lesznek többségben. Egyébként nem fognak azért sem megszólni, ha szalmakalapot vagy bőr westernkalapot viselsz majd…

Megnézem
Összes kép (1)

 

Tükrös napszemüvegek

A napszemüvegek frontján töretlen népszerűségnek örvendenek a nagyméretű, műanyag darabok tükröződő lencsével – ami kifejezetten szerencsés trend, mert olcsón megúszhatjuk egy új, divatos fesztiválszemüveg beszerzését. A formavilág tekintetében az ötvenes évek stílusából építkező csepp alakú, macskaszemű szemüvegek a nyerők, de a nyolcvanas éveket idéző szögletes darabok is éppúgy megteszik a fesztiváli forgatagban.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Overall és jumpsuit

A legváratlanabb trend az overall és a jumpsuit ruhák felbukkanása. Míg az előbbiek kifejezetten praktikusak, ha vékonyabb, kánikulában is hordható anyagból készülnek, ráadásul szinte mindenkinek jól állnak, addig az utóbbiaknál inkább a szexi vonalak kiemelése a cél. Ajánlott minél színpompásabb, harsányabb, tarkabarka darabot beszerezni ezekből.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Bónusz ajánlat: kötött és horgolt cuccok

Az idei év nagy slágerei a felsőruházatban a kötött és horgolt cuccok. Az igazán menő darabokat maga a viselője készíti, de egy boltban vásárolt ruhában is ugyanolyan trendi leszel. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több divat és fesztivál az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top