Trend

Ettől lesz szép a körmöd – 3 egyszerű, trendi minta

A körömfestés igazi művészet, ahol a különféle variációk száma a színeket és formákat tekintve gyakorlatilag végtelen. A bonyolultabb verziókat érdemes profival megcsináltatni, de otthon is lehet dögös és szép festést készíteni. Íme három ötlet, amit akár tovább is fejleszthetsz!

Nem kell rögtön körmöshöz rohanni, ha valami csinos körömfestést szeretnél, hiszen házilag is készíthetsz mutatós és trendi “alkotásokat”

Pöttyök

Ettől lesz szép a körmöd – három egyszerű, trendi minta

Az egyik legegyszerűbb és legdekoratívabb házi megoldás, ha egy-egy karakteres alapszínre vékony ecsettel más színű kis pöttyöket viszel fel. A kombinációk sora nagyon hosszú – minden szín más-más benyomást kelt és más stílusú ruhához, sminkhez és alkalomhoz illik. A trükk itt az, hogy ezek harmóniáját megtaláld. Technikailag ennek a körömfestésnek nincs különösebb trükkje: fesd meg a körmöd, hagyd megszáradni, majd pöttyözd ki. Száradás után vigyél fel egy átlátszó lakkréteget, így tartós és mutatós lesz az “alkotás”.

Hálóminta

Ettől lesz szép a körmöd – három egyszerű, trendi minta

Amilyen tetszetős, olyan egyszerű ez a körömfestési módszer! A titka abban rejlik, hogy komplementer színeket használsz – például feketéhez fehéret, sárgához kéket, piroshoz zöldet –, de legalábbis ügyelsz arra, hogy a két szín egymástól jól elüssön. Vidd fel először a körmödre a sötétebb színt, hagyd megszáradni, majd húzz az ujjadra hálót – például azok a hálók, amikben zöldséget árulnak a boltokban tökéletesen megfelelnek a célnak, mivel műanyagból vannak, és nem szívják fel a festéket. Száradás után rögzítsd átlátszó lakkal a színeket.

Íves festés

Ettől lesz szép a körmöd – három egyszerű, trendi minta

Elegáns, letisztult design. Biztos kezet igényel, mert miután felvitted az alapszínt, meg kell rajzolnod egy vékony ecsettel a másik szín kontúrját. Akkor lesz igazán mutatós ez a festés, ha egyszerű színeket használsz: például a fekete és fehér, a vörös és fehér párosítás kifejezetten előnyös!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top