Trend

Éld meg álmaidat!

Gyermekként óriási álmokat szövögetünk. Határtalan, színes, vibráló álmokat, tele gyermeki ártatlansággal és optimizmussal. Hiszen egy gyermek számára nincsenek korlátok vagy szabályok, amik keretek közé zárnák szárnyaló képzeletét. Jellemzően a kislányok arról álmodoznak, hogy eljön értük a herceg fehér lovon, vagy tündérekként szállnak virágról virágra egy szépséges tavaszi mezőn.
Éld meg álmaidat!

A mesébe illő ábrándozásokon túl a gyermekeknek ilyenkor arról is megvan a pontos elképzelésük, hogy mik szeretnének lenni, ha nagyok lesznek. A Fatherly Imagination Report  legutóbbi kutatása alapján a mai kislányok többsége arról álmodik, hogy profi sportoló, orvos, tanár, állatorvos vagy éppen tudós lesz majd nagykorában.  Ahogy telnek-múlnak az évek, ezek az elképzelések azonban némileg elhalványulnak, vagy akár teljesen át is alakulnak. Pedig az álmokat nem szabad feladni, hiszen azok visznek minket előre.


Merjünk nagyot álmodni

Felnőtt fejjel se szorítsuk keretek közé álmainkat, hanem merjünk nagyot álmodni és tegyünk meg mindent azért, hogy elérjük a kitűzött célt. A minél nagyobb álmok szövögetése különbözteti meg ugyanis a sikeres embert a többitől. Hiszen ők mernek nagyot álmodni.  Úgy tekintenek a világra, mint egy helyre, ahol bámulatos dolgok történhetnek meg, és ahol semmi sem lehetetlen. Hisznek abban, hogy álmaik révén komoly szerepet játszanak saját jövőjük és életük alakításában.

Éld meg álmaidat!

Álmaink megélésére buzdít az AVON legújabb parfümje is, mely arra sarkall bennünket, hogy bátran váltsuk valóra legnagyobb vágyainkat, örüljünk sikereinknek és legfőképp ünnepeljük meg önmagunkat. Az AVON Dreams parfüm mesébe illő illatával igazi álomvilágba, egy gyönyörű rózsákkal teli kertbe kalauzolja érzékeinket. Az AVON Dreams parfümben a lédús szilva, a százlevelű rózsa és elegáns fás aromák alkotnak kifinomult ötvözetet. Az AVON Dreams ciprusos-virágos illatkategóriába tartozik, így az édeskés, romantikus esszenciákat némi extravagáns, de elegáns jegyekkel egészíti ki és teszi teljessé.  

Éld meg álmaidat!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top