Trend

Black Friday-túlélőszett (X)

A legnagyobb akciós alkalmak, mint például az egyes kuponnapok vagy a Black Friday, igazi túlélőtúrának bizonyulhatnak. Az áruházakban eltöltött hosszú idő, nagy távolságok és végeláthatatlan sorok miatt érdemes előre felkészülnünk a shoppingtúrára.

Vágjunk neki, nézzük meg, mit tartalmazzon a Black Friday-túlélőcsomagunk!

Térképezd fel a terepet!
Írd össze előre, melyik boltokat szeretnéd mindenképp meglátogatni, és melyek azok, amik esetleg kimaradhatnak. Állítsd össze ennek alapján az ideális útvonaladat.

Kényelmes cipő
Ne most próbáld ki a legutóbbi akciós zsákmányodat, főleg, ha az egy csodás magassarkú. Maradj a kényelmes lapos cipőknél, edzőcipőknél.

Hidratálás
Hosszú túra lesz, ezért mindenképpen legyen nálad egy félliteres ásványvíz, jól fog jönni! Az üzletházakban találsz mosdót szükség esetén, de egy plusz húszperces sorban állás vízért nem fog hiányozni.

Szerelkezz fel!
Ha kuponakcióról van szó, a kuponokat előre válogasd ki, vágd ki, vagy vigyél magaddal ollót. Ha cipőket is néznél, készülj próbazoknival vagy harisnyával is.

Kajaszünet
Ha elfáradtál, ülj le kicsit, egyél egy falatot. Ha leesik a vércukorszinted, nehezebben viseled majd a vásárlással és tömeggel járó esetleges bosszúságokat, és fáradt lábaid is megköszönik majd a pihenést.

Legyen nálad az okostelefonod!
Ha esetleg épp elfogyott volna az áhított holmi, vagy eleged van a talpalásból, a legtöbb helyen online is beszerezheted az akciós darabokat. Az akcióvadászatban nagy segítségedre lesznek az olyan akciógyűjtő oldalak is, mint a HelloBlackFriday.hu!

Egy dolgot ne felejts: töltsd fel teljesen a készülékedet indulás előtt, és lehet, hogy nem árt egy hordozható akkumulátort is magaddal vinni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top