Trend

10+ divatos és kényelmes cipő télre

Most már tényleg itt az ideje, hogy tavaszig száműzzük a félcipőket az előszobából, és helyet engedjünk a melegebb csizmáknak, bakancsoknak. Darabszámukat illetően a lélektani határ ugyan mindenkinél máshol helyezkedik el, azért nem árt, ha egy elegánsabb és egy sportosabb változattal is számolunk, hogy (nagyjából) minden alkalomra legyen megfelelő, amit felvehetünk.

Rohanós hétköznapokra

Kocsiba be, buszra fel, talpalás a munkahelyre, aztán bevásárlás, no meg a gyereket sem kellene az oviban hagyni. A napi körutak megtételéhez bizony nem árt, ha egy kényelmes lábbelit választunk, és nem tűsarkakon akarjuk megdönteni a jégen csúszkálási rekordokat. No persze, azért nőkből vagyunk, senki se szeretne holmi otromba hótaposóban lépdelni. Helyettük válasszunk inkább alacsony, szélesebb sarkú csizmákat vagy bakancsokat, és ne tartsunk tőle, hogy túl férfiasak lesznek. Egy szép csat, egy bojt, egy jól megtervezett varrás, és már előttünk is áll téli társunk.

1. Barna bőrbakancs keresztezett pánttal és bojtdíszítéssel – ARA cipő / 2. Magas szárú, bélelt bőrcsizma – ARA cipő / 3. Csattal díszített bokacsizma gumírozott betéttel – ARA cipő / 4. Csatos, barna bokacsizma félmagas sarokkal – ARA cipő

 

Elegancia téliesítve

Egy klasszikus fazonú, magas sarkú csizma vagy bokacsizma mindig jó befektetés, hiszen ezek a típusok sohasem mennek ki a divatból. Trendek ide vagy oda, éveken át nyugodt szívvel hordhatjuk őket. Ehhez persze nem árt, ha a minőségre is figyelünk, és bőrből készült, megfelelő varrással és ragasztással elkészített csizmára esik a választásunk. Innentől pedig már csak azt kell eldönteni, rövid vagy hosszú szárú legyen a kedvenc – esetleg mindkettő.

1. Magas sarkú, hasított bőr bokacsizma – ARA cipő / 2.  Hátul bojttal díszített, sötétbarna bokacsizma – ARA cipő / 3. Középbarna, gumírozott betéttel ellátott bokacsizma – ARA cipő / 4. Magas sarkú, hosszú szárú csizma fekete színben – ARA cipő

 

Sportos trendkövetés

A vastagabb talprésszel ellátott sportcipők nagyon divatosak, télre pedig megérkeztek mindezeknek a bélelt, vastagabb anyagból készített változatai is. Casual öltözékekhez ideális választás, ami pedig a legjobb, hogy bennük a világ végéig is elgyalogolhatunk, miközben egy fikarcnyit sem lesz slampos a megjelenésünk.

1. Szőrmebéléses, térdközépig érő csizma, GORE-TEX anyagból – ARA cipő / 2. Bélelt, magas szárú sportcipő, vízhatlan GORE-TEX anyagból – ARA cipő / 3. Vízálló, fűzős bokacipő GORE-TEX anyagból – ARA cipő / Bélelt bokacipő, vízhatlan GORE-TEX anyagból – ARA cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top