Trend

Érzékeny a fogad? Itt a megoldás, hogy a nyári kánikulában te is jeges koktélokat iszogathass!

Édesre, hidegre, melegre… amikor a fájdalom "beleüt" az érzékeny fogunkba, még azt is elfelejtjük, hogy mit szerettünk volna fogyasztani. Pedig egy finom fagyi vagy egy csodás koktél annyira jólesne a nyári melegben. De vajon van rá megoldás?
Érzékeny a fogad? Itt a megoldás, hogy a nyári kánikulában te is jeges koktélokat iszogathass!


Mit is jelent a fogérzékenység?

Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogzománc alatt található dentin szabaddá válik. A szabaddá váláskor az apró csatornák, az úgynevezett tubulusok fedetlenné válnak. Amikor a dentint meleg, hideg, édes vagy savanyú hatások érik, vagy akár a túl erős fogmosás esetén az inger eljuthat az idegig, amely rövid, éles fájdalommal reagál.

Mitől alakul ki?

A fogérzékenység nem igazi betegség, inkább tünet. Sok mindenre reagálhat így a szervezetünk. Elsősorban a rossz szájhigiénia, esetleg túl kemény sörtéjű fogkefe használata vagy fogfehérítés, fogkő-eltávolítás, de akár a dohányzás okozta ínysorvadás is állhat a hátterében.

Kevesen tudják, hogy a savas italok vagy éppen az alkoholos italok gyakori fogyasztása is megviseli a fogzománcot, és szabaddá teheti a dentincsatornákat, ami utána fogérzékenységhez vezethet.

Szerencsére a fogérzékenység átmeneti állapot, és nagyon jól kezelhető. Jó minőségű, puha sörtéjű fogkefével és erre a célra kifejlesztett fogkrémmel rövid idő alatt megszabadulhatunk a kínzó, fájdalmas tünetektől.

 

A Sensodyne Rapid termékcsaládot a fogérzékenység csökkentésére fejlesztették ki!

A Sensodyne Rapid fogkrém klinikailag bizonyítottan gyorsan enyhíti a fogérzékenységet. A Sensodyne új ón-fluorid összetétele a továbbfejlesztett polimerrendszernek köszönhetően gyorsan elzárja a szabaddá vált tubulusokat. A polimer gélszerű vázat alakít ki a tubuluson, amely az ónt a helyén tartja, így az kifejtheti hatását. Ez lehetővé teszi a szabaddá vált tubulusok gyorsított elzárását, ami megóvja az idegeket az ingerléstől.

A Sensodyne Rapid fogkrém 60 másodperc alatt enyhíti a fájdalomérzetet, és mindennapos használat mellett hosszan tartó védelmet biztosít.

Tudtad, hogy a világon minden harmadik ember fogérzékenységgel küzd? Te is közéjük tartozol?

Itt az ideje, hogy megszabadulj a fájdalomtól!

Jelentkezz a nagy Sensodyne Rapid fogkrémtesztünkre!

Érzékeny a fogad? Itt a megoldás, hogy a nyári kánikulában te is jeges koktélokat iszogathass!

Most 100 fő számára biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy kipróbálják a Sensodyne Rapid fogkrémet, amely klinikailag bizonyítottan 60 másodperc alatt enyhíti a fogérzékenységet. A terméktesztre jelentkezőknek 2×15 ml-es Sensodyne Rapid termékmintát juttatunk el.

A tesztelők között pedig 5 db, egy évre elegendő szájápolási termékcsaládot sorsolunk ki.

 

A tesztelésre 2017. július 9-ig lehet jelentkezni! Kattints és tesztelj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top