Trend

Játékos, fiatalos, ösztönző kollekció, amelyben meg-megcsillan a rivaldafény: ZARA LARSSON >< H&M

A H&M büszkén mutatja be a platinalemezes előadóművésszel, Zara Larssonnal közösen tervezett kollekcióját. A kapszulakollekció – amit a svéd popikon stílusa ihletett – erős grafikai mintákkal díszített streetwear darabokból áll, és mától, azaz május 18-ától elérhető világszerte a kiválasztott üzletekben, valamint online.
< H&M" src="https://nlc.p3k.hu/data/cikk/21/206400/2.jpg" alt="Játékos, fiatalos, ösztönző kollekció, amelyben meg-megcsillan a rivaldafény: ZARA LARSSON >< H&M" align="middle" />

Zara Larsson a H&M-mel közös kollekciójával ugyanazokat az üzeneteket szeretné közvetíteni, amit zenéjével, amik az erős és nőies nőkről szólnak, emellett pedig a popsztár egyedi stílusát is tükrözi. Az oversize darabokat a testhezálló sortok és topok egészítik ki. A ruhák meghatározó színei a rózsaszín különféle árnyalatai, az ezüst és a fekete, a választott anyagok pedig a farmer, a bársony és a pamut.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy végre másokkal is megoszthatom a H&M-mel közösen készült kollekciómat. Nagyon szórakoztató volt a közös munka, melynek során megalkottuk a személyiségemet tükröző darabokat. Már alig várom, hogy a lássam, mások hogyan ötvözik majd a saját stílusukkal ezeket a ruhákat” – mondta Zara Larsson.

< H&M" src="https://nlc.p3k.hu/data/cikk/21/206400/1.jpg" alt="Játékos, fiatalos, ösztönző kollekció, amelyben meg-megcsillan a rivaldafény: ZARA LARSSON >< H&M" align="middle" />

Zara a tervezés minden egyes fázisában aktívan részt vett, a printek tervezésétől kezdve a színek kiválasztásán át a fazonok megalkotásáig. A rózsaszín például nemcsak azért lett a kollekció vezető színe, mert ez Zara kedvence, de azért is, mert – véleménye szerint – nőies, erőt sugárzó és mindenkinek jól áll.

“Zara egyaránt hatalmas inspiráció a divat- és a zenerajongók számára világszerte. Az energiája olyan őszinte és pozitív, hogy az együttműködésével könnyedén alkottuk meg ezt a kollekciót. Azt is figyelembe vettük a tervezésnél, hogy mit visel Zara a színpadon: biztosak akartunk lenne benne, hogy nem csak az utcai, de a színpadi viseletét is ötvözzük a kollekció darabjaiban” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető designere és kreatívigazgatója.

A “So Good” című albumának debütálása miatt 2017 így is egy sikeres év az énekes-dalszövegíró Zara Larsson életében. Most pedig egy, a H&M-mel közös, a nevével fémjelzett exkluzív kapszulakollekció is felkerül 2017-es sikereinek listájára.

 

A limitált Zara Larsson >< H&M kapszulakollekció, ami cipőt, ruhákat és kiegészítőket egyaránt tartalmaz május 18-ától elérhető a kiválasztott üzletekben és online.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top