Trend

Nem találod ki, mit szeret a legjobban a mobiljában Hosszú Katinka!

A stoppert és az ébresztőt minden nap használja a hajnali ötkor kelő szupersztár, Katinkának mégis az a legfontosabb, hogy profi legyen a mobilján a kamera. Nemcsak azért, hogy a rajtjait utólag ki tudja elemezni edzőjével, hanem főként azért, hogy minél élethűbben örökíthesse meg a mindennapjait a rajongói számára a Facebook-oldalán, és a reggeli kávézásról is tökéletes portrét készíthessen. Kíváncsi vagy, milyen fotókat készített magáról Hosszú Katinka?

“Nagyon fontos számomra, hogy a közösségi oldalamon az emberek azt lássák, aki tényleg én vagyok, ahogy valóban élem az életem. Nagy segítségemre van ebben a Huawei P10 profi kamerája, amivel még élethűbben tudom bemutatni a mindennapjaimat” – mondta a háromszoros olimpiai és ötszörös világbajnok Hosszú Katinka arról, hogy miért választotta a Huawei legújabb csúcskészülékét, a P10-et, amelynek a kampányarcaként is láthatod őt a jövőben.

Például abban a lenyűgöző kisfilmben, amelyben sokféle karakteres arc mesél a portré alanyának vágyairól, küzdelmeiről és sikereiről – köztük felbukkan Hosszú Katinka alakja és az úszónő portréja is. A videót meg is tudod nézni itt: 

 A Huawei P10 kampánya emberi arcra és egyedi történetekre fókuszál, nem véletlen, hogy a “Tökéletesség a portréfotózásban” szlogent kapta. Megdöbbentő, de manapság minden percben több mint 3 millió fotó készül szerte a világon – 90 százalékuk okostelefonnal. A Huawei ezért is fordít kiemelt figyelmet készülékein a kamera fejlesztésére, és azon belül is a portréfotózás technológiájának tökéletesítésére. A Hosszú Katinka által népszerűsített P10 okostelefon is egy kiváló példa erre, a készülék elő- és hátlapi kameráját is a legendás német fényképezőgép-gyártó Leicával közösen tervezte a vállalat, így a telóval eszméletlen portréfotók készíthetők (mint például ez az alábbi is).

 A fotókat Kristian Dowling készítette

A fotókat Kristian Dowling készítette

 Katinka azt is elárulta, hogy a telefon szundi módját is szívesen használja, ha reggel ötkor kell kelnie az edzések miatt, akkor 20 perccel korábbra állítja az ébresztőt – ennyi idő egyszerűen kell neki ahhoz, hogy ki tudjon szállni az ágyból.

 A Katinka által népszerűsített csúcskészülékek, a Huawei P10 és P10 Plus áprilisban kerülnek a hazai boltokba (a P10 április 5-től, a P10 Plus április 15-től kapható).

 A fotókat Kristian Dowling készítette

A fotókat Kristian Dowling készítette

A készülékekről többet megtudhatsz itt: http://consumer.huawei.com/minisite/hu/p10

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top