Trend

Szerencsepénteken egy belvárosi séta kell a szerencséhez!

A CCC új üzlete meghódítja a pesti belvárost, és nem csak a méretei miatt érdemes meglátogatni.

Lehet egy cipőüzlet túl nagy? Egy igazi cipőmániás számára biztosan nem! Sőt, aki komolyan gondolja a cipővásárlást, annak a legnagyobb a legjobb. Ezért csodás hír, hogy a budapesti Vörösmarty téren néhány hete megnyílt Magyarország legnagyobb cipőáruháza, amelyet a CCC márkának köszönhetünk.

Szerencsepénteken egy belvárosi séta kell a szerencséhez!

A három narancsszínű C betű mindannyiunknak a minőségi cipővásárlás lehetőségét jelenti elérhető áron. A CCC márka ütőkártyája: verhetetlen áron kínálja a már általunk is ismert rendkívüli minőséget és elképesztő választékot. Teheti mindezt úgy, hogy 2001 óta a saját gyárában készíti a cipőket, mára több mint 6 ezer modellt, felsorakoztatva ezzel a bőrcipők széles választékát.   

Szerencsepénteken egy belvárosi séta kell a szerencséhez!

Magyarországon öt év sem kellett, hogy a CCC megnyerje a vásárlókat, hiszen a gyerekektől az üzletemberekig, a sportos modelleket vagy exkluzív alkalmi cipőket kereső, divatkövető nőkig mindenki megtalálja a tökéletes cipőt. Volt azonban egy terület a magyar fővárosban, ahonnan nagyon hiányzott az igényesség színfoltja: a pesti belváros. Ennek meghódítása rendkívüli kihívás, amelyre az ország legnagyobb cipőboltjának megnyitásánál méltóbb választ nem is adhatott volna a márka. 

Szerencsepénteken egy belvárosi séta kell a szerencséhez!

A CCC háromszintes, Vörösmarty téri üzletében a 2017-es tavaszi újdonságok mellé március 24-én Szerencsepénteket is hirdet minden cipőszerelmesnek! A szerencséhez pedig csupán annyi kell, hogy ott legyünk! Pontosabban, március 24-én érdemes lesz a Vörösmarty téren és az V. kerületben sétálni, megkeresni a CCC öltözéket viselő promóter csapatot, és játszani.

Megnézem
Összes kép (1)

A márka ezen kívül a játékhoz a Nők Lapjában is kuponokat helyez el, érdemes ezeket megkeresni a márciusi 22-i lapszámban. Mi már azt is tudjuk, hogy milyen garantált nyereményt kap minden március 24-én nálunk vásárló!  De legyen elég annyi, hogy március 24-én pénteken, kevesen mennek haza cipő nélkül Magyarország legnagyobb cipőüzletéből. Egy szerencsés nap, csak a CCC Vörösmarty téri üzletében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top