Trend

Márciustól a legmenőbb divatmárkákkal jelentkezik a megújult Trend2!

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy mostantól csak egy karnyújtásnyira van tőled a divatvilág központja? Márciustól a vadonatúj Fashion Trend Center elhozza neked a legtutibb márkákat!
Márciustól a legmenőbb divatmárkákkal jelentkezik a megújult Trend2!


Divatdiktátor a köbön

A teljesen megújult, egyedülálló Trend2 mostantól Fashion Trend Center néven mintegy 180 hazai és európai márkaképviseletnek ad otthont; és 14 év után először már nem csak a kereskedők, hanem te is beszerezheted itt a szezon legjobb darabjait. A divatházban található üzletek kínálata markánsan eltér a plázákétól, hemzseg a változatos, friss, izgalmas és modern kollekcióktól.  Az itt vásárolt ruhadarabok garantáltan nem jönnek veled szembe az utcán, a legfrissebb trendek egyedi kollekcióit találod meg náluk.

Fergeteges nyitóbuli

Március 11-én a kifutókra érkeznek az idei tavasz legfrissebb darabjai, Vastag Csaba akusztik koncertje és Berkes Olivér várja a rajongókat. Ne aludj sokáig, mert az 50 első vásárló 10.000 Ft-os vásárlási utalványt nyer. – helyett: Március 11-én szombaton egy hatalmas nyitóbuli keretében a kifutókra érkeznek az idei tavasz legfrissebb darabjai, sőt Vastag Csaba akusztik koncertje és Berkes Olivér is várja a rajongókat. Ne aludj sokáig, mert az 50 első vásárló 10.000 Ft-os vásárlási utalványt nyer.

 A hely, ami minden generációt meghódít

Stílusfrissítésre vágysz? Az üzletház alsó szintjén található kis- és nagykereskedések hétfőtől –csütörtökig 8-tól 16.00, pénteken és-szombaton 10-től 20 óráig és vasárnap 12-től 18 óráig várják az egyéni vásárlókat is, ráadásul hétvégenként buszjáratok segítik a kijutást.  Nem árt beiktatni egy shoppingtúrát, ha gardróbfrissítést tervezel! A hetente megújuló kínálatból garantáltan elcsíphetsz néhány, a személyiségedhez leginkább passzoló egyedi darabot!

2. szint

A 22.000 négyzetméter alapterületű épület első emeletén a nagykereskedések kaptak helyet, ahol a népszerű magyar gyártók mellett a kiskereskedők több európai márkaképviselet kollekcióját is beszerezhetik. 

3. szint

A harmadik szint a nyugat-európai márkáknak otthont adó bemutatótermek, valamint a világviszonylatban is piacvezető divat- és outdoor márkák helyszíne. A trendteremtést és a folytonos megújulást szem előtt tartva itt mindig a szezon legelőremutatóbb, minőségi és egyedi ruhadarabjaival készülnek.

Egy biztos: itt minden eszköz adott ahhoz, hogy igazi stíluskirálynő legyél! 

Fashion Trend Center, Budaörs, Gervay Mihály utca 1.(a Premier Outlet közelében). 

Csapj le a különleges ruhadarabokra és kiegészítőkre a Fashion Trend Centerben, ahol minden héten új kínálattal várnak, kedvező árakon! www.fashiontrendcenter.hu facebook ikon/fashiontrendcenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top