Trend

Téli Árzuhanás a Premier Outletben

Szeretnél divatosan nekivágni az új évnek? Az a vágyad, hogy minden szem rád szegeződjön a sípályán? Ha akármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a Premier Outletben a helyed, ahol akár 70%-os kedvezménnyel várnak február végéig!
Téli Árzuhanás a Premier Outletben

A karácsony után végre van egy kis időd magaddal is foglalkozni? Lepd meg magad valami széppel a Premier Outletből: az outletközpontban az ünnepek után is óriási kedvezményekkel várnak.

Ha esetleg újévi ruhatárfrissítést tervezel, de a karácsonyi ajándékok beszerzése vagy a téli kirándulás költségei már felemésztették a családi kasszát, akkor se csüggedj! A biatorbágyi outletközpontban egészen február végéig akár 70%-os kedvezménnyel válogathatsz vezető világmárkák divatosabbnál divatosabb darabjai közül, így trendin indíthatod a 2017-es évet!

Téli Árzuhanás a Premier Outletben

Persze a síszezonról sem feledkezhetünk meg az év elején! Ha te is a havas hegyek közé vágysz, vagy akár csak egy évindító kikapcsolódáson gondolkodsz, ám az utazás költségei, a síbérlet és a drága apartmanok miatt kevesebb a kereted, akkor nézz be a Premier Outletbe, hiszen a kiránduláshoz és a síeléshez is megtalálod a szükséges felszereléseket a belvárosi árak töredékért!

Téli Árzuhanás a Premier Outletben

Az sem jelent akadályt, ha éppen már úton vagy Ausztria felé, akár az utolsó pillanatban is beszerezheted a hiányzó kabátokat, cipőket, kellékeket, hogy Te legyél a legdivatosabb a hófedte pályákon. 1780 ingyenesen őrzött parkoló garantálja a kényelmed és biztonságod a vásárlás alatt az outletközpontban.

Lepd meg magad valami széppel 2016 zárásaképpen, és kezdd 2017-et szuper kedvezményekkel, így több pénzed marad az élményekre is!

 

Téli Árzuhanás a Premier Outletben

További információ:

www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletCenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top